054274 - Sport. Voetbal. Schoolvoetbal. Uitreiking van de wisselbeker aan de winnaar van het toernooi voor U.L.O. scholen door Burgemeester Becht geholpen door Ad van Lil (naast de burgemeester). De winnaar was de St.Denis school uit de Antoniussstraat. Ad van Lil was samen met Ad van Dongen (zittend naast de burgemeester) de grote animator van de schoolvoetbaltoernooien. Van Lil was ook jaren zeer actief voor de jeugd van Willem II. - Foto's & Kaarten

Sport. Voetbal. Schoolvoetbal. Uitreiking van de wisselbeker aan de winnaar van het toernooi voor U.L.O. scholen door Burgemeester Becht geholpen door Ad van Lil (naast de burgemeester). De winnaar was de St.Denis school uit de Antoniussstraat. Ad van Lil was samen met Ad van Dongen (zittend naast de burgemeester) de grote animator van de schoolvoetbaltoernooien. Van Lil was ook jaren zeer actief voor de jeugd van Willem II.

Fotonummer["054274"]
PlaatsTilburg
Straat["Goirleseweg"]
WijkKorvel
Datering vanaf27-04-1960
OmschrijvingSport. Voetbal. Schoolvoetbal. Uitreiking van de wisselbeker aan de winnaar van het toernooi voor U.L.O. scholen door Burgemeester Becht geholpen door Ad van Lil (naast de burgemeester). De winnaar was de St.Denis school uit de Antoniussstraat. Ad van Lil was samen met Ad van Dongen (zittend naast de burgemeester) de grote animator van de schoolvoetbaltoernooien. Van Lil was ook jaren zeer actief voor de jeugd van Willem II.
Datum

054274 - Sport. Voetbal. Schoolvoetbal. Uitreiking van de wisselbeker aan de winnaar van het toernooi voor U.L.O. scholen door Burgemeester Becht geholpen door Ad van Lil (naast de burgemeester). De winnaar was de St.Denis school uit de Antoniussstraat. Ad van Lil was samen met Ad van Dongen (zittend naast de burgemeester) de grote animator van de schoolvoetbaltoernooien. Van Lil was ook jaren zeer actief voor de jeugd van Willem II.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag