007903 - Trouwfoto Antoon Schijvens en Nelly Mommers, Tilburg 26-6-1933. Op de eerste rij v.l.n.r. franciscus Cornelis Schijvens en zijn vrouw Adriana Louisa Haans, ouders van de bruidegom, het bruidspaar Kees Mommers, vader van de bruid, Jet Mommers en Mien van de Aker. Staande op de tweede rij v.l.n.r. Jos Mommers, Fien Kruijssen, Piet Moeskops, Miet en Tinus Schijvens. Op de laatste rij v.l.n.r. Bertha Brekelmans, Jo Schijvens, Sjef Hoofs, Cor Schijvens, Piet van Gorp, Wil Mommers, Sjaan Mommers en Ton Jansen. - Foto's & Kaarten

Trouwfoto Antoon Schijvens en Nelly Mommers, Tilburg 26-6-1933. Op de eerste rij v.l.n.r. franciscus Cornelis Schijvens en zijn vrouw Adriana Louisa Haans, ouders van de bruidegom, het bruidspaar Kees Mommers, vader van de bruid, Jet Mommers en Mien van de Aker. Staande op de tweede rij v.l.n.r. Jos Mommers, Fien Kruijssen, Piet Moeskops, Miet en Tinus Schijvens. Op de laatste rij v.l.n.r. Bertha Brekelmans, Jo Schijvens, Sjef Hoofs, Cor Schijvens, Piet van Gorp, Wil Mommers, Sjaan Mommers en Ton Jansen.

Fotonummer["007903"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf26-06-1933
Herkomstcoll: W. Schijvens
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTrouwfoto Antoon Schijvens en Nelly Mommers, Tilburg 26-6-1933. Op de eerste rij v.l.n.r. franciscus Cornelis Schijvens en zijn vrouw Adriana Louisa Haans, ouders van de bruidegom, het bruidspaar Kees Mommers, vader van de bruid, Jet Mommers en Mien van de Aker. Staande op de tweede rij v.l.n.r. Jos Mommers, Fien Kruijssen, Piet Moeskops, Miet en Tinus Schijvens. Op de laatste rij v.l.n.r. Bertha Brekelmans, Jo Schijvens, Sjef Hoofs, Cor Schijvens, Piet van Gorp, Wil Mommers, Sjaan Mommers en Ton Jansen.
Datum

007903 - Trouwfoto Antoon Schijvens en Nelly Mommers, Tilburg 26-6-1933. Op de eerste rij v.l.n.r. franciscus Cornelis Schijvens en zijn vrouw Adriana Louisa Haans, ouders van de bruidegom, het bruidspaar Kees Mommers, vader van de bruid, Jet Mommers en Mien van de Aker. Staande op de tweede rij v.l.n.r. Jos Mommers, Fien Kruijssen, Piet Moeskops, Miet en Tinus Schijvens. Op de laatste rij v.l.n.r. Bertha Brekelmans, Jo Schijvens, Sjef Hoofs, Cor Schijvens, Piet van Gorp, Wil Mommers, Sjaan Mommers en Ton Jansen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag