038912 - Volt. Noord. Tentoonstelling i.v.m. het 25 jarig bestaan van de Volt vaklieden opleiding in september 1964. Rechts op de voorgrond, pal links van de bloempot een door de leerlingen gemaakt schaalmodel van een z.g.n. SIP bank. De Sip was een coördinatenboorbank waarop gaten in werkstukken konden worden geboord met zeer nauwkeurige diameters en onderlinge afstanden. De tentoonstelling trok 6000 bezoekers, ook van buiten Volt. - Foto's & Kaarten

Volt. Noord. Tentoonstelling i.v.m. het 25 jarig bestaan van de Volt vaklieden opleiding in september 1964. Rechts op de voorgrond, pal links van de bloempot een door de leerlingen gemaakt schaalmodel van een z.g.n. SIP bank. De Sip was een coördinatenboorbank waarop gaten in werkstukken konden worden geboord met zeer nauwkeurige diameters en onderlinge afstanden. De tentoonstelling trok 6000 bezoekers, ook van buiten Volt.

Fotonummer["038912"]
PlaatsTilburg
Straat["Zevenheuvelenweg"]
Datering vanaf01-09-1964
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Noord. Tentoonstelling i.v.m. het 25 jarig bestaan van de Volt vaklieden opleiding in september 1964. Rechts op de voorgrond, pal links van de bloempot een door de leerlingen gemaakt schaalmodel van een z.g.n. SIP bank. De Sip was een coördinatenboorbank waarop gaten in werkstukken konden worden geboord met zeer nauwkeurige diameters en onderlinge afstanden. De tentoonstelling trok 6000 bezoekers, ook van buiten Volt.
Huisnummer25
Datum

038912 - Volt. Noord. Tentoonstelling i.v.m. het 25 jarig bestaan van de Volt vaklieden opleiding in september 1964. Rechts op de voorgrond, pal links van de bloempot een door de leerlingen gemaakt schaalmodel van een z.g.n. SIP bank. De Sip was een coördinatenboorbank waarop gaten in werkstukken konden worden geboord met zeer nauwkeurige diameters en onderlinge afstanden. De tentoonstelling trok 6000 bezoekers, ook van buiten Volt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag