TLB023000211_001 - Op de laatste avond van de Tilburgse Kermis wordt in een bonte begrafenisstoet de kermis ten grave gedragen. De stoet gaat vanaf de Heuvelse Kerk naar de kop van de Piushaven waar een afsluitend vuurwerk plaats vind. De baar wordt gedragen door het Kermisteam van de Gemeente Tilburg met links voor de heer C. Loing, rechts voor projectleider J. Feldbrugge, linksachter mevrouw H. Willems en rechts achter de heer E. Tulfer. De Tilburgse Kermis is de grootste kermis in de Benelux. Er staan jaarlijks tussen de 230 en 240 attracties uit binnen- en buitenland, in een 4,5 kilometer lang lint door het centrum van de stad. De kermis trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en is daarmee een van de best bezochte evenementen van Nederland. - Foto's & Kaarten

Op de laatste avond van de Tilburgse Kermis wordt in een bonte begrafenisstoet de kermis ten grave gedragen. De stoet gaat vanaf de Heuvelse Kerk naar de kop van de Piushaven waar een afsluitend vuurwerk plaats vind. De baar wordt gedragen door het Kermisteam van de Gemeente Tilburg met links voor de heer C. Loing, rechts voor projectleider J. Feldbrugge, linksachter mevrouw H. Willems en rechts achter de heer E. Tulfer. De Tilburgse Kermis is de grootste kermis in de Benelux. Er staan jaarlijks tussen de 230 en 240 attracties uit binnen- en buitenland, in een 4,5 kilometer lang lint door het centrum van de stad. De kermis trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en is daarmee een van de best bezochte evenementen van Nederland.

Fotonummer["TLB023000211_001"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvel"]
WijkCentrum
Datering vanaf01-07-1990
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp de laatste avond van de Tilburgse Kermis wordt in een bonte begrafenisstoet de kermis ten grave gedragen. De stoet gaat vanaf de Heuvelse Kerk naar de kop van de Piushaven waar een afsluitend vuurwerk plaats vind. De baar wordt gedragen door het Kermisteam van de Gemeente Tilburg met links voor de heer C. Loing, rechts voor projectleider J. Feldbrugge, linksachter mevrouw H. Willems en rechts achter de heer E. Tulfer. De Tilburgse Kermis is de grootste kermis in de Benelux. Er staan jaarlijks tussen de 230 en 240 attracties uit binnen- en buitenland, in een 4,5 kilometer lang lint door het centrum van de stad. De kermis trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en is daarmee een van de best bezochte evenementen van Nederland.
Datum

TLB023000211_001 - Op de laatste avond van de Tilburgse Kermis wordt in een bonte begrafenisstoet de kermis ten grave gedragen. De stoet gaat vanaf de Heuvelse Kerk naar de kop van de Piushaven waar een afsluitend vuurwerk plaats vind.
De baar wordt gedragen door het Kermisteam van de Gemeente Tilburg met links voor de heer C. Loing, rechts voor projectleider J. Feldbrugge, linksachter mevrouw H. Willems en rechts achter de heer E. Tulfer.  De Tilburgse Kermis is de grootste kermis in de Benelux. Er staan jaarlijks tussen de 230 en 240 attracties uit binnen- en buitenland, in een 4,5 kilometer lang lint door het centrum van de stad. De kermis trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en is daarmee een van de best bezochte evenementen van Nederland.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag