042757 - Koninklijke Bezoeken. Op het balkon van het Paleis-Raadhuis tijdens haar bezoek van H.K.H. prinses Juliana aan de stad de nationale feestdag, de eerste na de bevrijding. Gerheel rechts met alleen het gezicht gemeentesecretaris W.J. van Dusseldorp. - Foto's & Kaarten

Koninklijke Bezoeken. Op het balkon van het Paleis-Raadhuis tijdens haar bezoek van H.K.H. prinses Juliana aan de stad de nationale feestdag, de eerste na de bevrijding. Gerheel rechts met alleen het gezicht gemeentesecretaris W.J. van Dusseldorp.

Fotonummer["042757"]
PlaatsTilburg
Straat["Stadhuisplein"]
WijkCentrum
Datering vanaf09-05-1945
FotograafA. van Beurden (Leo van Beurden)
HerkomstOtto H.A.B., Landbouwstraat 1, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKoninklijke Bezoeken. Op het balkon van het Paleis-Raadhuis tijdens haar bezoek van H.K.H. prinses Juliana aan de stad de nationale feestdag, de eerste na de bevrijding. Gerheel rechts met alleen het gezicht gemeentesecretaris W.J. van Dusseldorp.
Datum

042757 - Koninklijke Bezoeken. Op het balkon van het Paleis-Raadhuis tijdens haar bezoek van H.K.H. prinses Juliana aan de stad de nationale feestdag, de eerste na de bevrijding. Gerheel rechts met alleen het gezicht gemeentesecretaris W.J. van Dusseldorp.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag