044002 - Revue "Gaat ie goed", opgevoerd in de zaal van de weduwe Zebregs aan het Smidspad door leden van voetbalvereniging van wollenstoffenfabriek George Dröge: T.V.V. Gedro (Tilburgse Voetbal Vereniging George Dröge). Waarschijnlijk bij het tienjarig bestaan van deze club in 1941. Helemaal rechts op het schip Corrie van Bladel-Rijnen, links van haar Annie de Bekker-Smulders. De twee andere vrouwelijke matrozen waren Bertha van Dijk en Riet van den Broek. De vier vrouwen waren stopster bij de firma Dröge. - Foto's & Kaarten

Revue "Gaat ie goed", opgevoerd in de zaal van de weduwe Zebregs aan het Smidspad door leden van voetbalvereniging van wollenstoffenfabriek George Dröge: T.V.V. Gedro (Tilburgse Voetbal Vereniging George Dröge). Waarschijnlijk bij het tienjarig bestaan van deze club in 1941. Helemaal rechts op het schip Corrie van Bladel-Rijnen, links van haar Annie de Bekker-Smulders. De twee andere vrouwelijke matrozen waren Bertha van Dijk en Riet van den Broek. De vier vrouwen waren stopster bij de firma Dröge.

Fotonummer["044002"]
PlaatsTilburg
Straat["Smidspad"]
WijkGoirke
Datering vanaf1941
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingRevue "Gaat ie goed", opgevoerd in de zaal van de weduwe Zebregs aan het Smidspad door leden van voetbalvereniging van wollenstoffenfabriek George Dröge: T.V.V. Gedro (Tilburgse Voetbal Vereniging George Dröge). Waarschijnlijk bij het tienjarig bestaan van deze club in 1941. Helemaal rechts op het schip Corrie van Bladel-Rijnen, links van haar Annie de Bekker-Smulders. De twee andere vrouwelijke matrozen waren Bertha van Dijk en Riet van den Broek. De vier vrouwen waren stopster bij de firma Dröge.
AnnotatieBrabants Dagblad, rubriek Weerzien 22.4.1999.
Datum

044002 - Revue "Gaat ie goed", opgevoerd in de zaal van de weduwe Zebregs aan het Smidspad door leden van voetbalvereniging van wollenstoffenfabriek George Dröge: T.V.V. Gedro (Tilburgse Voetbal Vereniging George Dröge). Waarschijnlijk bij het tienjarig bestaan van deze club in 1941. Helemaal rechts op het schip Corrie van Bladel-Rijnen, links van haar Annie de Bekker-Smulders. De twee andere vrouwelijke matrozen waren Bertha van Dijk en Riet van den Broek. De vier vrouwen waren stopster bij de firma Dröge.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag