039462 - Volt, Zuid. Hulpafdelingen, Brandweer omstreeks 1965. Al de brandweerjubilarissen verenigd op een foto. In burgerkleding de heer J.J.M. van Iersel welke het zilveren kruis kreeg opgespeld. De andere heren ontvingen het bronzen kruis voor 12,5 jaar brandweerdienst. Op de voorste rij v.l.n.r.: J.P. van Lierop, J.J.M. van Iersel, C.C.M. Smulders en Th.A.A. Mes. Op de tweede rij v.l.n.r.: G. van Peer, de eerste brandweerjubilaris die enkele jaren eerder de 25-jarige mijlpaal bereikte en nu de draagbaton kreeg uitgereikt, C.A. van Beers, J.A. van de Aa, A.E. Jacobs en A.C.J. Brekelmans. - Foto's & Kaarten

Volt, Zuid. Hulpafdelingen, Brandweer omstreeks 1965. Al de brandweerjubilarissen verenigd op een foto. In burgerkleding de heer J.J.M. van Iersel welke het zilveren kruis kreeg opgespeld. De andere heren ontvingen het bronzen kruis voor 12,5 jaar brandweerdienst. Op de voorste rij v.l.n.r.: J.P. van Lierop, J.J.M. van Iersel, C.C.M. Smulders en Th.A.A. Mes. Op de tweede rij v.l.n.r.: G. van Peer, de eerste brandweerjubilaris die enkele jaren eerder de 25-jarige mijlpaal bereikte en nu de draagbaton kreeg uitgereikt, C.A. van Beers, J.A. van de Aa, A.E. Jacobs en A.C.J. Brekelmans.

Fotonummer["039462"]
PlaatsTilburg
Straat["Groenstraat"]
Datering vanaf1965
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Zuid. Hulpafdelingen, Brandweer omstreeks 1965. Al de brandweerjubilarissen verenigd op een foto. In burgerkleding de heer J.J.M. van Iersel welke het zilveren kruis kreeg opgespeld. De andere heren ontvingen het bronzen kruis voor 12,5 jaar brandweerdienst. Op de voorste rij v.l.n.r.: J.P. van Lierop, J.J.M. van Iersel, C.C.M. Smulders en Th.A.A. Mes. Op de tweede rij v.l.n.r.: G. van Peer, de eerste brandweerjubilaris die enkele jaren eerder de 25-jarige mijlpaal bereikte en nu de draagbaton kreeg uitgereikt, C.A. van Beers, J.A. van de Aa, A.E. Jacobs en A.C.J. Brekelmans.
Huisnummer139
Datum

039462 - Volt, Zuid. Hulpafdelingen, Brandweer omstreeks 1965. Al de brandweerjubilarissen verenigd op een foto. In burgerkleding de heer J.J.M. van Iersel welke het zilveren kruis kreeg opgespeld. De andere heren ontvingen het bronzen kruis voor 12,5 jaar brandweerdienst. Op de voorste rij v.l.n.r.: J.P. van Lierop, J.J.M. van Iersel, C.C.M. Smulders en Th.A.A. Mes.  Op de tweede rij v.l.n.r.: G. van Peer, de eerste brandweerjubilaris die enkele jaren eerder de 25-jarige mijlpaal bereikte en nu de draagbaton kreeg uitgereikt, C.A. van Beers, J.A. van de Aa, A.E. Jacobs en A.C.J. Brekelmans.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag