041850 - Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Schaap in het dierenhuis in het St. Elisabethziekenhuis. Deze schapen waren nodig om 1 maal per week bloed te geven, dat werd gebruikt voor het maken van kweekplaten voor het bacteriologisch lab. - Foto's & Kaarten

Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Schaap in het dierenhuis in het St. Elisabethziekenhuis. Deze schapen waren nodig om 1 maal per week bloed te geven, dat werd gebruikt voor het maken van kweekplaten voor het bacteriologisch lab.

Fotonummer["041850"]
PlaatsTilburg
Straat["Jan van Beverwijckstraat"]
WijkTivoli
Datering vanaf1981
FotograafDré van den Bogaard
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingElisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Schaap in het dierenhuis in het St. Elisabethziekenhuis. Deze schapen waren nodig om 1 maal per week bloed te geven, dat werd gebruikt voor het maken van kweekplaten voor het bacteriologisch lab.
Datum

041850 - Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Schaap in het dierenhuis in het St. Elisabethziekenhuis. Deze schapen waren nodig om 1 maal per week bloed te geven, dat werd gebruikt voor het maken van kweekplaten voor het bacteriologisch lab.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag