046514 - Achterzijde van het klooster met kapel van de congragetie der missionarissen van de H. Familie. Doel van deze congregatie was "de opleiding tot priester-missionarissen van jongelingen, die eerst op iets lateren leeftijd hunne studie kunnen beginnen." De Nederlandse huizen van deze congregatie waren gevestigd in Kaatsheuvel, Goirle en Grave. De congregatie was werkzaam in de missie van Brazilië en Oost-Borneo. Voor het klooster een Mariabeeld. - Foto's & Kaarten

Achterzijde van het klooster met kapel van de congragetie der missionarissen van de H. Familie. Doel van deze congregatie was "de opleiding tot priester-missionarissen van jongelingen, die eerst op iets lateren leeftijd hunne studie kunnen beginnen." De Nederlandse huizen van deze congregatie waren gevestigd in Kaatsheuvel, Goirle en Grave. De congregatie was werkzaam in de missie van Brazilië en Oost-Borneo. Voor het klooster een Mariabeeld.

Fotonummer["046514"]
PlaatsGoirle
Straat["Nieuwkerk"]
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingAchterzijde van het klooster met kapel van de congragetie der missionarissen van de H. Familie. Doel van deze congregatie was "de opleiding tot priester-missionarissen van jongelingen, die eerst op iets lateren leeftijd hunne studie kunnen beginnen." De Nederlandse huizen van deze congregatie waren gevestigd in Kaatsheuvel, Goirle en Grave. De congregatie was werkzaam in de missie van Brazilië en Oost-Borneo. Voor het klooster een Mariabeeld.
Datum["1925"]

046514 - Achterzijde van het klooster met kapel van de congragetie der missionarissen van de H. Familie. Doel van deze congregatie was "de opleiding tot priester-missionarissen van jongelingen, die eerst op iets lateren leeftijd hunne studie kunnen beginnen." De Nederlandse huizen van deze congregatie waren gevestigd in Kaatsheuvel, Goirle en Grave. De congregatie was werkzaam in de missie van Brazilië en Oost-Borneo. Voor het klooster een Mariabeeld.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag