043657 - Het Lingeriehuis aan de Heuvelstraat 62 was een filiaal van de N.V. Rotterdamsche Manufacturenhandel, die gevestigd was aan de Hoogstraat 334 in Rotterdam. De filiaalhoudster voor Tilburg was juffrouw W. van Beek. Volgens het contract moest zij "al haar tijd en vlijt aan het beheer en den goeden gang van den winkel wijden en alles doen en niets nalaten, wat in haar macht is om den verkoop te bevorderen." Dit voor een salaris van 15 gulden për week en een provisie van 1% over de omzet. Het contract ging in op 1 september 1936. - Foto's & Kaarten

Het Lingeriehuis aan de Heuvelstraat 62 was een filiaal van de N.V. Rotterdamsche Manufacturenhandel, die gevestigd was aan de Hoogstraat 334 in Rotterdam. De filiaalhoudster voor Tilburg was juffrouw W. van Beek. Volgens het contract moest zij "al haar tijd en vlijt aan het beheer en den goeden gang van den winkel wijden en alles doen en niets nalaten, wat in haar macht is om den verkoop te bevorderen." Dit voor een salaris van 15 gulden për week en een provisie van 1% over de omzet. Het contract ging in op 1 september 1936.

Fotonummer["043657"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvelstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf01-06-1938
FotograafFotografisch Atelier Veldman
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHet Lingeriehuis aan de Heuvelstraat 62 was een filiaal van de N.V. Rotterdamsche Manufacturenhandel, die gevestigd was aan de Hoogstraat 334 in Rotterdam. De filiaalhoudster voor Tilburg was juffrouw W. van Beek. Volgens het contract moest zij "al haar tijd en vlijt aan het beheer en den goeden gang van den winkel wijden en alles doen en niets nalaten, wat in haar macht is om den verkoop te bevorderen." Dit voor een salaris van 15 gulden për week en een provisie van 1% over de omzet. Het contract ging in op 1 september 1936.
Datum

043657 - Het Lingeriehuis aan de Heuvelstraat 62 was een filiaal van de N.V. Rotterdamsche Manufacturenhandel, die gevestigd was aan de Hoogstraat 334 in Rotterdam. De filiaalhoudster voor Tilburg was juffrouw W. van Beek. Volgens het contract moest zij "al haar tijd en vlijt aan het beheer en den goeden gang van den winkel wijden en alles doen en niets nalaten, wat in haar macht is om den verkoop te bevorderen." Dit voor een salaris van 15 gulden për week en een provisie van 1% over de omzet. Het contract ging in op 1 september 1936.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag