030187 - Ringbaan-West. Van links naar rechts de Berkdijksestraat. In het midden café Franken, rechts apotheek Van Nunen. Op de achtergrond de bouw van de flats langs de Johannes van Zantenstraat. De westelijke rijbaan van de Ringbaan was nog niet aangelegd. Zie ook foto 030171. - Foto's & Kaarten

Ringbaan-West. Van links naar rechts de Berkdijksestraat. In het midden café Franken, rechts apotheek Van Nunen. Op de achtergrond de bouw van de flats langs de Johannes van Zantenstraat. De westelijke rijbaan van de Ringbaan was nog niet aangelegd. Zie ook foto 030171.

Fotonummer["030187"]
PlaatsTilburg
Straat["Ringbaan-West"]
FotograafDelft, Sjef van
HerkomstBureau voor Statistiek en Voorlichting van de gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingRingbaan-West. Van links naar rechts de Berkdijksestraat. In het midden café Franken, rechts apotheek Van Nunen. Op de achtergrond de bouw van de flats langs de Johannes van Zantenstraat. De westelijke rijbaan van de Ringbaan was nog niet aangelegd. Zie ook foto 030171.
Datum["1954"]

030187 - Ringbaan-West. Van links naar rechts de Berkdijksestraat. In het midden café Franken, rechts apotheek Van Nunen. Op de achtergrond de bouw van de flats langs de Johannes van Zantenstraat. De westelijke rijbaan van de Ringbaan was nog niet aangelegd. Zie ook foto 030171.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag