054022 - Sport. Voetbal Willem II. In de eerste jaren veranderde Willem II verschillende keren de kleuren van de shirts. Dit was aanleiding om deze veranderingen met een cameleon te vergelijken. Uiteindelijk werd in 1903 gekozen voor het rood wit en blauw, dat Willem II nog steeds trouw is. - Foto's & Kaarten

Sport. Voetbal Willem II. In de eerste jaren veranderde Willem II verschillende keren de kleuren van de shirts. Dit was aanleiding om deze veranderingen met een cameleon te vergelijken. Uiteindelijk werd in 1903 gekozen voor het rood wit en blauw, dat Willem II nog steeds trouw is.

Fotonummer["054022"]
PlaatsTilburg
HerkomstWillem II Album p. 22
Uiterlijke vormprent
OmschrijvingSport. Voetbal Willem II. In de eerste jaren veranderde Willem II verschillende keren de kleuren van de shirts. Dit was aanleiding om deze veranderingen met een cameleon te vergelijken. Uiteindelijk werd in 1903 gekozen voor het rood wit en blauw, dat Willem II nog steeds trouw is.
AnnotatieGedenkboek 40 jarig bestaan Willem II 1936. p. 39
Datum["1899"]

054022 - Sport. Voetbal  Willem II. In de eerste jaren veranderde Willem II verschillende keren de kleuren van de shirts. Dit was aanleiding om deze veranderingen met een cameleon te vergelijken. Uiteindelijk werd in 1903 gekozen voor het rood wit en blauw, dat Willem II nog steeds trouw is.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag