033353 - Detail van een raam van de kapel van het fratershuis aan de Bosscheweg, later Tivolistraat, met fragmenten van een glas in loodraam. De foto werd genomen tijdens de sloop in december 1987. Op de achtergrond de parochiekerk St. Joseph aan de Heuvel. - Foto's & Kaarten

Detail van een raam van de kapel van het fratershuis aan de Bosscheweg, later Tivolistraat, met fragmenten van een glas in loodraam. De foto werd genomen tijdens de sloop in december 1987. Op de achtergrond de parochiekerk St. Joseph aan de Heuvel.

Fotonummer["033353"]
PlaatsTilburg
Straat["Tivolistraat, voorheen Bosscheweg"]
WijkTivoli
FotograafTilborg, F. van
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDetail van een raam van de kapel van het fratershuis aan de Bosscheweg, later Tivolistraat, met fragmenten van een glas in loodraam. De foto werd genomen tijdens de sloop in december 1987. Op de achtergrond de parochiekerk St. Joseph aan de Heuvel.
Huisnummer45
Datum["12-1987"]

033353 - Detail van een raam van de kapel van het fratershuis aan de Bosscheweg, later Tivolistraat, met fragmenten van een glas in loodraam. De foto werd genomen tijdens de sloop in december 1987. Op de achtergrond de parochiekerk St. Joseph aan de Heuvel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag