083140 - Beeld van Johannes De Doper uit de Heiligenbeeldgalerij van de begraafplaats Binnenstad. De beelden werden op initiatief van prof. H. van den Eerenbeemt gerestaureerd, (aanvang restauratie: 1973. De reddingsactie van de beelden vond plaats onder de naam: "Heiligen gaan niet naar de hel"). - Foto's & Kaarten

Beeld van Johannes De Doper uit de Heiligenbeeldgalerij van de begraafplaats Binnenstad. De beelden werden op initiatief van prof. H. van den Eerenbeemt gerestaureerd, (aanvang restauratie: 1973. De reddingsactie van de beelden vond plaats onder de naam: "Heiligen gaan niet naar de hel").

Fotonummer["083140"]
PlaatsTilburg
WijkCentrum
Datering vanaf1974
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBeeld van Johannes De Doper uit de Heiligenbeeldgalerij van de begraafplaats Binnenstad. De beelden werden op initiatief van prof. H. van den Eerenbeemt gerestaureerd, (aanvang restauratie: 1973. De reddingsactie van de beelden vond plaats onder de naam: "Heiligen gaan niet naar de hel").
Datum

083140 - Beeld van Johannes De Doper uit de Heiligenbeeldgalerij van de begraafplaats Binnenstad. 
De beelden werden op initiatief van prof. H. van den Eerenbeemt gerestaureerd, (aanvang restauratie: 1973. De reddingsactie van de beelden vond plaats onder de naam: "Heiligen gaan niet naar de hel").
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag