17280110 - Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. Vanwege het coronavirus wordt afgeraden om met het openbaar vervoer te reizen indien mogelijk. Zo kan mensen in de cruciale beroepen veilig naar het werk reizen. Ten gevolgde van deze maatregel is het in april rustig bij de busterminals op het station in Tilburg. - Foto's & Kaarten

Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. Vanwege het coronavirus wordt afgeraden om met het openbaar vervoer te reizen indien mogelijk. Zo kan mensen in de cruciale beroepen veilig naar het werk reizen. Ten gevolgde van deze maatregel is het in april rustig bij de busterminals op het station in Tilburg.

Fotonummer["17280110"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
WijkCentrum
Datering vanaf05-04-2020
FotograafWilliam van der Voort
Herkomst1728 Archief Covid-19
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingCovid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. Vanwege het coronavirus wordt afgeraden om met het openbaar vervoer te reizen indien mogelijk. Zo kan mensen in de cruciale beroepen veilig naar het werk reizen. Ten gevolgde van deze maatregel is het in april rustig bij de busterminals op het station in Tilburg.
Datum

17280110 - Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie.

Vanwege het coronavirus wordt afgeraden om met het openbaar vervoer te reizen indien mogelijk. Zo kan mensen in de cruciale beroepen veilig naar het werk reizen. Ten gevolgde van deze maatregel is het in april rustig bij de busterminals op het station in Tilburg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag