002853 - Wilhelminapark, ingang park met herten. Naast het hert links is een bord geplaats met de tekst; dit plantsoen wordt aan de zorg van het publiek aanbevolen'. Reeds in 1898, toen het park pas geopend was, deed de burgemeester een oproep aan de ouders en onderwijzers van schoolgaande jeugd om streng op te treden tegen het vandalisme, het vertrappen van de bloemperken en het lopen over het gras. - Foto's & Kaarten

Wilhelminapark, ingang park met herten. Naast het hert links is een bord geplaats met de tekst; dit plantsoen wordt aan de zorg van het publiek aanbevolen'. Reeds in 1898, toen het park pas geopend was, deed de burgemeester een oproep aan de ouders en onderwijzers van schoolgaande jeugd om streng op te treden tegen het vandalisme, het vertrappen van de bloemperken en het lopen over het gras.

Fotonummer["002853"]
PlaatsTilburg
Straat["Wilhelminapark"]
WijkGasthuisstraat
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingWilhelminapark, ingang park met herten. Naast het hert links is een bord geplaats met de tekst; dit plantsoen wordt aan de zorg van het publiek aanbevolen'. Reeds in 1898, toen het park pas geopend was, deed de burgemeester een oproep aan de ouders en onderwijzers van schoolgaande jeugd om streng op te treden tegen het vandalisme, het vertrappen van de bloemperken en het lopen over het gras.
AnnotatieTilburgse Courant 15.5.1898.
Datum["1930"]

002853 - Wilhelminapark, ingang park met herten. Naast het hert links is een bord geplaats met de tekst; dit plantsoen wordt aan de zorg van het publiek aanbevolen'. Reeds in 1898, toen het park pas geopend was, deed de burgemeester een oproep aan de ouders en onderwijzers van schoolgaande jeugd om streng op te treden tegen het vandalisme, het vertrappen van de bloemperken en het lopen over het gras.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag