006954 - Op 28 februari 1941 werd aan de Van Speijkstraat 15 Maria Gertruda Antonia van Gool geboren. Ze werd bij de Burgerlijke Stand als de honderdduizendste inwoner van Tilburg ingeschreven. De trotse ouders waren chaffeur Joseph Antonius Maria van Gool en Maria Antonia Cornelia Janssen. een bijzondere toevalligheid was dat de in 1909 geboren Adriana Maria Wilhelmina van Gool, zus van voornoemde J.A.M. van Gool indertijd de vijftigduizendste inwoner was. Mevrouw Dominicus-van Gool was zowel de vijftigduizendste inwoonster, als de peettante van de honderdduizendste. - Foto's & Kaarten

Op 28 februari 1941 werd aan de Van Speijkstraat 15 Maria Gertruda Antonia van Gool geboren. Ze werd bij de Burgerlijke Stand als de honderdduizendste inwoner van Tilburg ingeschreven. De trotse ouders waren chaffeur Joseph Antonius Maria van Gool en Maria Antonia Cornelia Janssen. een bijzondere toevalligheid was dat de in 1909 geboren Adriana Maria Wilhelmina van Gool, zus van voornoemde J.A.M. van Gool indertijd de vijftigduizendste inwoner was. Mevrouw Dominicus-van Gool was zowel de vijftigduizendste inwoonster, als de peettante van de honderdduizendste.

Fotonummer["006954"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf01-03-1941
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp 28 februari 1941 werd aan de Van Speijkstraat 15 Maria Gertruda Antonia van Gool geboren. Ze werd bij de Burgerlijke Stand als de honderdduizendste inwoner van Tilburg ingeschreven. De trotse ouders waren chaffeur Joseph Antonius Maria van Gool en Maria Antonia Cornelia Janssen. een bijzondere toevalligheid was dat de in 1909 geboren Adriana Maria Wilhelmina van Gool, zus van voornoemde J.A.M. van Gool indertijd de vijftigduizendste inwoner was. Mevrouw Dominicus-van Gool was zowel de vijftigduizendste inwoonster, als de peettante van de honderdduizendste.
AnnotatieHet gevoel dat je hier thuishoort, p 95. NTC 1.3.1941.
Datum

006954 - Op  28 februari 1941 werd aan de Van Speijkstraat 15 Maria Gertruda Antonia van Gool geboren. Ze werd bij de Burgerlijke Stand als de honderdduizendste inwoner van Tilburg ingeschreven. De trotse ouders waren chaffeur Joseph Antonius Maria van Gool en Maria Antonia Cornelia Janssen. een bijzondere toevalligheid was dat de in 1909 geboren Adriana Maria Wilhelmina van Gool, zus van voornoemde J.A.M. van Gool indertijd de vijftigduizendste inwoner was. Mevrouw Dominicus-van Gool was zowel de vijftigduizendste inwoonster, als de peettante van de honderdduizendste.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag