038659 - Volt. Zuid. Bezoek aan Volt van Paters Trappisten op 23 juni 1958.Staande v.l.n.r.: Pater van de Broek, Avé Maria, bedrijfsaalmoezenier van Volt, Vader Abt van de Trappisten, juist zichtbaar Mr.Ledeboer, directiesecretaris van Volt, Ir.Kipperman, directeur van Volt en Dhr.Repko de latere adjuctdirecteur van Volt. De locatie is waarschijnlijk de fabricage- of productie-afdeling Spoelen. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Bezoek aan Volt van Paters Trappisten op 23 juni 1958.Staande v.l.n.r.: Pater van de Broek, Avé Maria, bedrijfsaalmoezenier van Volt, Vader Abt van de Trappisten, juist zichtbaar Mr.Ledeboer, directiesecretaris van Volt, Ir.Kipperman, directeur van Volt en Dhr.Repko de latere adjuctdirecteur van Volt. De locatie is waarschijnlijk de fabricage- of productie-afdeling Spoelen.

Fotonummer["038659"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf23-06-1958
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Bezoek aan Volt van Paters Trappisten op 23 juni 1958.Staande v.l.n.r.: Pater van de Broek, Avé Maria, bedrijfsaalmoezenier van Volt, Vader Abt van de Trappisten, juist zichtbaar Mr.Ledeboer, directiesecretaris van Volt, Ir.Kipperman, directeur van Volt en Dhr.Repko de latere adjuctdirecteur van Volt. De locatie is waarschijnlijk de fabricage- of productie-afdeling Spoelen.
AnnotatieVolt-contact juli 1958.
Datum

038659 - Volt. Zuid. Bezoek aan Volt van Paters Trappisten op 23 juni 1958.Staande v.l.n.r.: Pater van de Broek, Avé Maria, bedrijfsaalmoezenier van Volt, Vader Abt van de Trappisten, juist zichtbaar Mr.Ledeboer, directiesecretaris van Volt, Ir.Kipperman, directeur van Volt en Dhr.Repko de latere adjuctdirecteur van Volt. De locatie is waarschijnlijk de fabricage- of productie-afdeling Spoelen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag