1726_025 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Bekendmaking van de rijkscommissaris voor het bezette Nederlandse gebied Seyss-Inquart te Den Haag. Over het bezette Nederlandse gebied wordt de uitzonderingstoestand afgekondigd. De bevolking wordt opgedragen de rust en orde te bewaren en geen tegenstand de bieden tegen de Duitse troepen. De tekst is in het Duits en Nederlands. Afmeting: 65x50 cm, Drukker onbekend WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Bekendmaking van de rijkscommissaris voor het bezette Nederlandse gebied Seyss-Inquart te Den Haag. Over het bezette Nederlandse gebied wordt de uitzonderingstoestand afgekondigd. De bevolking wordt opgedragen de rust en orde te bewaren en geen tegenstand de bieden tegen de Duitse troepen. De tekst is in het Duits en Nederlands. Afmeting: 65x50 cm, Drukker onbekend WOII. WO2.

Fotonummer["1726_025"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1944
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Bekendmaking van de rijkscommissaris voor het bezette Nederlandse gebied Seyss-Inquart te Den Haag. Over het bezette Nederlandse gebied wordt de uitzonderingstoestand afgekondigd. De bevolking wordt opgedragen de rust en orde te bewaren en geen tegenstand de bieden tegen de Duitse troepen. De tekst is in het Duits en Nederlands. Afmeting: 65x50 cm, Drukker onbekend WOII. WO2.
Datum

1726_025 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Bekendmaking van de rijkscommissaris voor het bezette Nederlandse gebied Seyss-Inquart te Den Haag. Over het bezette Nederlandse gebied wordt de uitzonderingstoestand afgekondigd. 

De bevolking wordt opgedragen de rust en orde te bewaren en geen tegenstand de bieden tegen de Duitse troepen.

De tekst is in het Duits en Nederlands.

Afmeting: 65x50 cm, Drukker onbekend

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag