650376 - Schmidlin. De echtgenote en oudste dochter van Karel Schmidlin hadden, naast de fotozaak, nog een winkel in wol en dameshandwerken op hetzelfde adres.Op een onbekende tentoonstelling werd een stand ingericht waarbij de fotografie, fotografische artikelen en het handwerk werden gecombineerd. - Foto's & Kaarten

Schmidlin. De echtgenote en oudste dochter van Karel Schmidlin hadden, naast de fotozaak, nog een winkel in wol en dameshandwerken op hetzelfde adres.Op een onbekende tentoonstelling werd een stand ingericht waarbij de fotografie, fotografische artikelen en het handwerk werden gecombineerd.

Fotonummer["650376"]
PlaatsTilburg
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSchmidlin. De echtgenote en oudste dochter van Karel Schmidlin hadden, naast de fotozaak, nog een winkel in wol en dameshandwerken op hetzelfde adres.Op een onbekende tentoonstelling werd een stand ingericht waarbij de fotografie, fotografische artikelen en het handwerk werden gecombineerd.
AnnotatieGepubliceerd in "Tilburg gefotografeerd door Schmidlin", pag. 24 onder.
Datum

650376 - Schmidlin. De echtgenote en oudste dochter van Karel Schmidlin hadden, naast de fotozaak, nog een winkel in wol en dameshandwerken op hetzelfde adres.Op een onbekende tentoonstelling werd een stand ingericht waarbij de fotografie, fotografische artikelen en het handwerk werden gecombineerd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag