001506 - Openbaar vervoer. Korvel, vanaf 1941 Korvelplein in zuidelijke richting. In het midden de voormalige parochiekerk. Rechts de rails van de tramlijn Tilburg-Goirle-Hilvarenbeek-Esbeek. Links op de hoek van het plein een transformatorhuisje van het gemeentelijk electriciteitsbedrijf. - Foto's & Kaarten

Openbaar vervoer. Korvel, vanaf 1941 Korvelplein in zuidelijke richting. In het midden de voormalige parochiekerk. Rechts de rails van de tramlijn Tilburg-Goirle-Hilvarenbeek-Esbeek. Links op de hoek van het plein een transformatorhuisje van het gemeentelijk electriciteitsbedrijf.

Fotonummer["001506"]
PlaatsTilburg
Straat["Korvelplein"]
WijkKorvel
Datering vanaf1920
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingOpenbaar vervoer. Korvel, vanaf 1941 Korvelplein in zuidelijke richting. In het midden de voormalige parochiekerk. Rechts de rails van de tramlijn Tilburg-Goirle-Hilvarenbeek-Esbeek. Links op de hoek van het plein een transformatorhuisje van het gemeentelijk electriciteitsbedrijf.
Huisnummer22
Datum

001506 - Openbaar vervoer. Korvel, vanaf 1941 Korvelplein in zuidelijke richting. In het midden de voormalige parochiekerk. Rechts de rails van de tramlijn Tilburg-Goirle-Hilvarenbeek-Esbeek. Links op de hoek van het plein een transformatorhuisje van het gemeentelijk electriciteitsbedrijf.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag