003299 - De tentoonstelling Stad Tilburg werd op 15 juli 1909 geopend door de minister van Landbouw, Handel en Nijverheid, A.S. Talma. Talma was ook lid van het ere-comité en werd op het station in Tilburg afgehaald door het Tilburgse tweede kamer lid A.H.A. Arts. Na bij Arts de lunch te hebben gebruikt, vertrok Talma naar het tentoonstellingsterrein in een auto beschikbaar gesteld door het automobielbedrijf Spijker uit Amsterdam. Daar werd de toespraak van Talma "ademloos" aangehoord door de talrijke genodigden. - Foto's & Kaarten

De tentoonstelling Stad Tilburg werd op 15 juli 1909 geopend door de minister van Landbouw, Handel en Nijverheid, A.S. Talma. Talma was ook lid van het ere-comité en werd op het station in Tilburg afgehaald door het Tilburgse tweede kamer lid A.H.A. Arts. Na bij Arts de lunch te hebben gebruikt, vertrok Talma naar het tentoonstellingsterrein in een auto beschikbaar gesteld door het automobielbedrijf Spijker uit Amsterdam. Daar werd de toespraak van Talma "ademloos" aangehoord door de talrijke genodigden.

Fotonummer["003299"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1909
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingDe tentoonstelling Stad Tilburg werd op 15 juli 1909 geopend door de minister van Landbouw, Handel en Nijverheid, A.S. Talma. Talma was ook lid van het ere-comité en werd op het station in Tilburg afgehaald door het Tilburgse tweede kamer lid A.H.A. Arts. Na bij Arts de lunch te hebben gebruikt, vertrok Talma naar het tentoonstellingsterrein in een auto beschikbaar gesteld door het automobielbedrijf Spijker uit Amsterdam. Daar werd de toespraak van Talma "ademloos" aangehoord door de talrijke genodigden.
AnnotatieNieuwe Tilburgse Courant 15 juli 1909.
Datum

003299 - De tentoonstelling Stad Tilburg werd op 15 juli 1909 geopend door de minister van Landbouw, Handel en Nijverheid, A.S. Talma. Talma was ook lid van het ere-comité en werd op het station in Tilburg afgehaald door het Tilburgse tweede kamer lid A.H.A. Arts. Na bij Arts de lunch te hebben gebruikt, vertrok Talma naar het tentoonstellingsterrein in een auto beschikbaar gesteld door het automobielbedrijf Spijker uit Amsterdam. Daar werd de toespraak van Talma "ademloos" aangehoord door de talrijke genodigden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag