046155 - Trouwfoto van schoenmaker Wilhelmus (Willem) Spierings, geboren te Goirle op 14 februari 1903, en Petronella Maria (Pietje) van Wezel, geboren te Goirle op 12 juli 1905. De kinderen op de voorgrond zijn Riet Bruers, dochter van Toon Bruers, en Jan Bruers. Zittend op de eerste rij v.l.n.r. Janus van Wezel, zijn broer Piet van Wezel, boer en vrachtrijder, Mie van Wezel-Swanen, schoenmaker Willem Spierings, zijn bruid Pietje van Wezel, Hanneke Spierings-Eijsermans, schoenmaker Adriaan Hendrikus (Drik) Spierings en Lien Spierings-van Gool. Op de laatste rij v.l.n.r. Kee van Wezel-Sup, To Brock-van Wezel met Janie Brock en daar achter diens vader Janus Brock, Betsie van der Ven met haar man Toon Spierings, boven dit echtpaar Antoon Bruers, vervolgens Miet Bruers-van Wezel, Jet Spierings, Harrie Spierings, Fien Spierings, Jan van Wezel, Lena Spierings, Fien van Wezel-Broos, Cor Swanen pleegkind van Piet van Wezel, Sjef Spierings, Anna van Wezel, Willem van de Lisdonk met rechts voor hem Mieke van de Lisdonk en Janus Spierings. - Foto's & Kaarten

Trouwfoto van schoenmaker Wilhelmus (Willem) Spierings, geboren te Goirle op 14 februari 1903, en Petronella Maria (Pietje) van Wezel, geboren te Goirle op 12 juli 1905. De kinderen op de voorgrond zijn Riet Bruers, dochter van Toon Bruers, en Jan Bruers. Zittend op de eerste rij v.l.n.r. Janus van Wezel, zijn broer Piet van Wezel, boer en vrachtrijder, Mie van Wezel-Swanen, schoenmaker Willem Spierings, zijn bruid Pietje van Wezel, Hanneke Spierings-Eijsermans, schoenmaker Adriaan Hendrikus (Drik) Spierings en Lien Spierings-van Gool. Op de laatste rij v.l.n.r. Kee van Wezel-Sup, To Brock-van Wezel met Janie Brock en daar achter diens vader Janus Brock, Betsie van der Ven met haar man Toon Spierings, boven dit echtpaar Antoon Bruers, vervolgens Miet Bruers-van Wezel, Jet Spierings, Harrie Spierings, Fien Spierings, Jan van Wezel, Lena Spierings, Fien van Wezel-Broos, Cor Swanen pleegkind van Piet van Wezel, Sjef Spierings, Anna van Wezel, Willem van de Lisdonk met rechts voor hem Mieke van de Lisdonk en Janus Spierings.

Fotonummer["046155"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf16-10-1933
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTrouwfoto van schoenmaker Wilhelmus (Willem) Spierings, geboren te Goirle op 14 februari 1903, en Petronella Maria (Pietje) van Wezel, geboren te Goirle op 12 juli 1905. De kinderen op de voorgrond zijn Riet Bruers, dochter van Toon Bruers, en Jan Bruers. Zittend op de eerste rij v.l.n.r. Janus van Wezel, zijn broer Piet van Wezel, boer en vrachtrijder, Mie van Wezel-Swanen, schoenmaker Willem Spierings, zijn bruid Pietje van Wezel, Hanneke Spierings-Eijsermans, schoenmaker Adriaan Hendrikus (Drik) Spierings en Lien Spierings-van Gool. Op de laatste rij v.l.n.r. Kee van Wezel-Sup, To Brock-van Wezel met Janie Brock en daar achter diens vader Janus Brock, Betsie van der Ven met haar man Toon Spierings, boven dit echtpaar Antoon Bruers, vervolgens Miet Bruers-van Wezel, Jet Spierings, Harrie Spierings, Fien Spierings, Jan van Wezel, Lena Spierings, Fien van Wezel-Broos, Cor Swanen pleegkind van Piet van Wezel, Sjef Spierings, Anna van Wezel, Willem van de Lisdonk met rechts voor hem Mieke van de Lisdonk en Janus Spierings.
Datum

046155 - Trouwfoto van schoenmaker Wilhelmus (Willem) Spierings, geboren te Goirle op 14 februari 1903, en Petronella Maria (Pietje) van Wezel, geboren te Goirle op 12 juli 1905. De kinderen op de voorgrond zijn Riet Bruers, dochter van Toon Bruers, en Jan Bruers. Zittend op de eerste rij v.l.n.r. Janus van Wezel, zijn broer Piet van Wezel, boer en vrachtrijder, Mie van Wezel-Swanen, schoenmaker Willem Spierings, zijn bruid Pietje van Wezel, Hanneke Spierings-Eijsermans, schoenmaker Adriaan Hendrikus (Drik) Spierings en Lien Spierings-van Gool. Op de laatste rij v.l.n.r. Kee van Wezel-Sup, To Brock-van Wezel met Janie Brock en daar achter diens vader Janus Brock, Betsie van der Ven met haar man Toon Spierings, boven dit echtpaar Antoon Bruers, vervolgens Miet Bruers-van Wezel, Jet Spierings, Harrie Spierings, Fien Spierings, Jan van Wezel, Lena Spierings, Fien van Wezel-Broos, Cor Swanen pleegkind van Piet van Wezel, Sjef Spierings, Anna van Wezel, Willem van de Lisdonk met rechts voor hem Mieke van de Lisdonk en Janus Spierings.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag