TLB023000149_002 - Foto genomen vanuit 16-hoog flat aan de Hoffmannlaan met zicht op bedrijventerrein Kanaalzone 1. Links op foto de Goirkese Kerk (Sint Dionysius). Midden op de foto de Hasseltse Kerk (O.L. Vrouw van de Heilige Rozenkrans). Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI. - Foto's & Kaarten

Foto genomen vanuit 16-hoog flat aan de Hoffmannlaan met zicht op bedrijventerrein Kanaalzone 1. Links op foto de Goirkese Kerk (Sint Dionysius). Midden op de foto de Hasseltse Kerk (O.L. Vrouw van de Heilige Rozenkrans). Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI.

Fotonummer["TLB023000149_002"]
PlaatsTilburg
Straat["Goirkekanaaldijk"]
WijkKanaalzone 1
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFoto genomen vanuit 16-hoog flat aan de Hoffmannlaan met zicht op bedrijventerrein Kanaalzone 1. Links op foto de Goirkese Kerk (Sint Dionysius). Midden op de foto de Hasseltse Kerk (O.L. Vrouw van de Heilige Rozenkrans). Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI.
Datum["03-1990"]

TLB023000149_002 - Foto genomen vanuit 16-hoog flat aan de Hoffmannlaan met zicht op bedrijventerrein Kanaalzone 1.
Links op foto de Goirkese Kerk (Sint Dionysius). Midden op de foto de Hasseltse Kerk (O.L. Vrouw van de Heilige Rozenkrans).
Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag