005352 - Vader Johannes en zoon Henri van OUDHEUSDEN vierden in hetzelfde jaar, 1912, een bedrijfsjubileum bij de fa. Gebr. Mathijsen, groothandel in manufacturen. De vader, magazijnknecht, vierde zijn 60-jarig julileum en werd bij die gelegenheid begiftigd met de Ere-medaille in zilver van de Orde van Oranje-Nassau. Vijf jaar later vierde hij zelfs zijn 65-jarig jubileum. - Foto's & Kaarten

Vader Johannes en zoon Henri van OUDHEUSDEN vierden in hetzelfde jaar, 1912, een bedrijfsjubileum bij de fa. Gebr. Mathijsen, groothandel in manufacturen. De vader, magazijnknecht, vierde zijn 60-jarig julileum en werd bij die gelegenheid begiftigd met de Ere-medaille in zilver van de Orde van Oranje-Nassau. Vijf jaar later vierde hij zelfs zijn 65-jarig jubileum.

Fotonummer["005352"]
PlaatsTilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVader Johannes en zoon Henri van OUDHEUSDEN vierden in hetzelfde jaar, 1912, een bedrijfsjubileum bij de fa. Gebr. Mathijsen, groothandel in manufacturen. De vader, magazijnknecht, vierde zijn 60-jarig julileum en werd bij die gelegenheid begiftigd met de Ere-medaille in zilver van de Orde van Oranje-Nassau. Vijf jaar later vierde hij zelfs zijn 65-jarig jubileum.
AnnotatieNwe Tilb. Courant 30-6-1917, De heer J. van Oudheusden herdenkt zijn 65-jarig jubileum bij de firma Gebrs. Mathijsen. Artikel De heer J. van Oudheusden herdenkt zijn 65-jarig jubileum bij de firma Gebrs. Mathijsen.
Datum["1912"]

005352 - Vader Johannes en zoon Henri van OUDHEUSDEN vierden in hetzelfde jaar, 1912, een bedrijfsjubileum bij de fa. Gebr. Mathijsen, groothandel in manufacturen. De vader, magazijnknecht, vierde zijn 60-jarig julileum en werd bij die gelegenheid begiftigd met de Ere-medaille in zilver van de Orde van Oranje-Nassau. Vijf jaar later vierde hij zelfs zijn 65-jarig jubileum.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag