040316 - Antonius A. Van Rijswijk met zijn groetekar voor zijn woonhuis in de Elzenstraat (nu Prunusstraat. Hij had een handel in zaad, groente en fruit aan de Elzenstraat nr. 90. De foto moet genomen zijn voor zijn huwelijk in 1931. Op de foto vent hij groente voor zijn moeder de wed. P van Rijswijk, "hovenier" - Foto's & Kaarten

Antonius A. Van Rijswijk met zijn groetekar voor zijn woonhuis in de Elzenstraat (nu Prunusstraat. Hij had een handel in zaad, groente en fruit aan de Elzenstraat nr. 90. De foto moet genomen zijn voor zijn huwelijk in 1931. Op de foto vent hij groente voor zijn moeder de wed. P van Rijswijk, "hovenier"

Fotonummer["040316"]
PlaatsTilburg
Straat["Elzenstraat"]
WijkNoordhoek
Datering vanaf1930
Herkomstv.d.Berg-Oostelbos
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingAntonius A. Van Rijswijk met zijn groetekar voor zijn woonhuis in de Elzenstraat (nu Prunusstraat. Hij had een handel in zaad, groente en fruit aan de Elzenstraat nr. 90. De foto moet genomen zijn voor zijn huwelijk in 1931. Op de foto vent hij groente voor zijn moeder de wed. P van Rijswijk, "hovenier"
Huisnummer90
Datum

040316 - Antonius A. Van Rijswijk met zijn groetekar voor zijn woonhuis in de Elzenstraat (nu Prunusstraat. Hij had een handel in zaad, groente en fruit aan de Elzenstraat nr. 90. De foto moet genomen zijn voor zijn huwelijk in 1931. Op de foto vent hij groente voor zijn moeder de wed. P van Rijswijk, "hovenier"
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag