053305 - Koninklijke Bezoeken. Onthulling van het standbeeld van Willem II in aanwezigheid van koningin Wilhelmina. Comite (heren met een hoge hoed) v.l.n.r. Jan van Blerk, N.N., Dr. Steenhuyzen Pieters, van Gorp, Lambert de Beer, Karel de Beer, N.N., v.d. Heuvel en Sjef van Huykelom. - Foto's & Kaarten

Koninklijke Bezoeken. Onthulling van het standbeeld van Willem II in aanwezigheid van koningin Wilhelmina. Comite (heren met een hoge hoed) v.l.n.r. Jan van Blerk, N.N., Dr. Steenhuyzen Pieters, van Gorp, Lambert de Beer, Karel de Beer, N.N., v.d. Heuvel en Sjef van Huykelom.

Fotonummer["053305"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvel"]
WijkCentrum
Datering vanaf26-09-1924
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKoninklijke Bezoeken. Onthulling van het standbeeld van Willem II in aanwezigheid van koningin Wilhelmina. Comite (heren met een hoge hoed) v.l.n.r. Jan van Blerk, N.N., Dr. Steenhuyzen Pieters, van Gorp, Lambert de Beer, Karel de Beer, N.N., v.d. Heuvel en Sjef van Huykelom.
Datum

053305 - Koninklijke Bezoeken. Onthulling van het standbeeld van Willem II in aanwezigheid van koningin Wilhelmina.   Comite (heren met een hoge hoed) v.l.n.r. Jan van Blerk, N.N., Dr. Steenhuyzen Pieters, van Gorp, Lambert de Beer, Karel de Beer, N.N., v.d. Heuvel en Sjef van Huykelom.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag