036837 - Spoorwegen: Bels Lijntje. Van links naar rechts de Richard Wagnerstraat. Rechts op de achtergrond de huizen aan de Beethovenstraat (nu Hart van Brabantlaan). Daarachter de kerk van de Noordhoek. Midden achter de kerk aan de Gasthuisstraat. - Foto's & Kaarten

Spoorwegen: Bels Lijntje. Van links naar rechts de Richard Wagnerstraat. Rechts op de achtergrond de huizen aan de Beethovenstraat (nu Hart van Brabantlaan). Daarachter de kerk van de Noordhoek. Midden achter de kerk aan de Gasthuisstraat.

Fotonummer["036837"]
PlaatsTilburg
Straat["Bels Lijntje"]
Datering vanaf1957
FotograafFotograaf gemeente Tilburg
HerkomstBureau voor Statistiek en Voorlichting van de gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSpoorwegen: Bels Lijntje. Van links naar rechts de Richard Wagnerstraat. Rechts op de achtergrond de huizen aan de Beethovenstraat (nu Hart van Brabantlaan). Daarachter de kerk van de Noordhoek. Midden achter de kerk aan de Gasthuisstraat.
Datum

036837 - Spoorwegen: Bels Lijntje. Van links naar rechts de Richard Wagnerstraat. Rechts op de achtergrond de huizen aan de Beethovenstraat (nu Hart van Brabantlaan). Daarachter de kerk van de Noordhoek. Midden achter de kerk aan de Gasthuisstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag