065643 - Station aan de Stationstraat; kwam tot stand bij de aanleg van het lijntje Turnhout-Tilburg dat op 1 oktober 1867 gereed kwam. Van de spoorverbinding, welke eigendom was van de Maatschappij Le Grand Central Belge, werd terstond veel gebruik gemaakt. - Foto's & Kaarten

Station aan de Stationstraat; kwam tot stand bij de aanleg van het lijntje Turnhout-Tilburg dat op 1 oktober 1867 gereed kwam. Van de spoorverbinding, welke eigendom was van de Maatschappij Le Grand Central Belge, werd terstond veel gebruik gemaakt.

Fotonummer["065643"]
PlaatsBaarle-Nassau
Straat["Stationsstraat"]
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingStation aan de Stationstraat; kwam tot stand bij de aanleg van het lijntje Turnhout-Tilburg dat op 1 oktober 1867 gereed kwam. Van de spoorverbinding, welke eigendom was van de Maatschappij Le Grand Central Belge, werd terstond veel gebruik gemaakt.
Datum["1914"]

065643 - Station aan de Stationstraat; kwam tot stand bij de aanleg van het lijntje Turnhout-Tilburg dat op 1 oktober 1867 gereed kwam. Van de spoorverbinding, welke eigendom was van de Maatschappij Le Grand Central Belge, werd terstond veel gebruik gemaakt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag