002625 - Tekening van het in 1910 geopende post- en telefgraafkantoor op de hoek Willem II-straat/Telegraafstraat. Op de foto de gevel aan de Telegraafstraat. Het kantoor werd ontworpen door de ‘rijksbouwmeester voor het 2e district’, D.E.C. Knuttel. Het werd een monumentaal bouwwerk met duidelijke invloeden van de Renaissance. - Foto's & Kaarten

Tekening van het in 1910 geopende post- en telefgraafkantoor op de hoek Willem II-straat/Telegraafstraat. Op de foto de gevel aan de Telegraafstraat. Het kantoor werd ontworpen door de ‘rijksbouwmeester voor het 2e district’, D.E.C. Knuttel. Het werd een monumentaal bouwwerk met duidelijke invloeden van de Renaissance.

Fotonummer["002625"]
PlaatsTilburg
Straat["Telegraafstraat"]
WijkCentrum
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingTekening van het in 1910 geopende post- en telefgraafkantoor op de hoek Willem II-straat/Telegraafstraat. Op de foto de gevel aan de Telegraafstraat. Het kantoor werd ontworpen door de ‘rijksbouwmeester voor het 2e district’, D.E.C. Knuttel. Het werd een monumentaal bouwwerk met duidelijke invloeden van de Renaissance.
Datum["1910"]

002625 - Tekening van het in 1910 geopende post- en telefgraafkantoor op de hoek Willem II-straat/Telegraafstraat. Op de foto de gevel aan de Telegraafstraat. Het kantoor werd ontworpen door de ‘rijksbouwmeester voor het 2e district’, D.E.C. Knuttel. Het werd een monumentaal bouwwerk met duidelijke invloeden van de Renaissance.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag