038792 - Volt. Zuid. Sport en ontspanning. Harmonie. Drumfanfare. Het eerste optreden naar buiten in uniform op 30 april 1952. Eerst was er een serenade voor Burgemeester Baron van Voorst tot Voorst vanwege zijn herbenoeming tot Burgemeester van Tilburg. Daarna werd afgemarcheerd naar het woonhuis van Volt directeur Ir.Kipperman aan de Bredaseweg 436. Dit werd gedaan om hem te bedanken voor de uniformen en enkele nieuwe Sousaphones. De uniformen zijn gemaakt door de Tilburgse firma van den Brekel terwijl de stof geleverd werd door het Tilburgse bedrijf Diepen. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Sport en ontspanning. Harmonie. Drumfanfare. Het eerste optreden naar buiten in uniform op 30 april 1952. Eerst was er een serenade voor Burgemeester Baron van Voorst tot Voorst vanwege zijn herbenoeming tot Burgemeester van Tilburg. Daarna werd afgemarcheerd naar het woonhuis van Volt directeur Ir.Kipperman aan de Bredaseweg 436. Dit werd gedaan om hem te bedanken voor de uniformen en enkele nieuwe Sousaphones. De uniformen zijn gemaakt door de Tilburgse firma van den Brekel terwijl de stof geleverd werd door het Tilburgse bedrijf Diepen.

Fotonummer["038792"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf30-04-1952
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Sport en ontspanning. Harmonie. Drumfanfare. Het eerste optreden naar buiten in uniform op 30 april 1952. Eerst was er een serenade voor Burgemeester Baron van Voorst tot Voorst vanwege zijn herbenoeming tot Burgemeester van Tilburg. Daarna werd afgemarcheerd naar het woonhuis van Volt directeur Ir.Kipperman aan de Bredaseweg 436. Dit werd gedaan om hem te bedanken voor de uniformen en enkele nieuwe Sousaphones. De uniformen zijn gemaakt door de Tilburgse firma van den Brekel terwijl de stof geleverd werd door het Tilburgse bedrijf Diepen.
AnnotatieVolt-contact mei 1952
Datum

038792 - Volt. Zuid. Sport en ontspanning. Harmonie. Drumfanfare. Het eerste optreden naar buiten in uniform op 30 april 1952. Eerst was er een serenade voor Burgemeester Baron van Voorst tot Voorst vanwege zijn herbenoeming tot Burgemeester van Tilburg. Daarna werd afgemarcheerd naar het woonhuis van Volt directeur Ir.Kipperman aan de Bredaseweg 436. Dit werd gedaan om hem te bedanken voor de uniformen en enkele nieuwe Sousaphones. De uniformen zijn gemaakt door de Tilburgse firma van den Brekel terwijl de stof geleverd werd door het Tilburgse bedrijf Diepen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag