039435 - Volt, Zuid. Hulpafdelingen, Brandweer. De foto is genomen n.a.v. een cursus bij de Tilburgse Gemeentelijke Brandweer in 1946. Op de foto staan o.a. Jan van Boxtel (eerste rij, vijfde van rechts) en Bernard Donders (eerste rijd, zesde van links) - Foto's & Kaarten

Volt, Zuid. Hulpafdelingen, Brandweer. De foto is genomen n.a.v. een cursus bij de Tilburgse Gemeentelijke Brandweer in 1946. Op de foto staan o.a. Jan van Boxtel (eerste rij, vijfde van rechts) en Bernard Donders (eerste rijd, zesde van links)

Fotonummer["039435"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1946
Fotograafonbekend
HerkomstArchief Volt
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Zuid. Hulpafdelingen, Brandweer. De foto is genomen n.a.v. een cursus bij de Tilburgse Gemeentelijke Brandweer in 1946. Op de foto staan o.a. Jan van Boxtel (eerste rij, vijfde van rechts) en Bernard Donders (eerste rijd, zesde van links)
Datum

039435 - Volt, Zuid. Hulpafdelingen, Brandweer. De foto is genomen n.a.v. een cursus bij de Tilburgse Gemeentelijke Brandweer in 1946. Op de foto staan o.a. Jan van Boxtel (eerste rij, vijfde van rechts) en Bernard Donders (eerste rijd, zesde van links)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag