1726_056 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Militair gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Algemene bekendmaking nr: 3 van de commandant van het derde legerkorps. Verordening betreft een verbod op het houden van openbare vergaderingen, openbare bijeenkomsten en optochten in gebouwen en besloten plaatsen. Tenzij hiervoor een vergunning is verleend. Gegeven op het stafkwartier van het IIIde Legerkorps op 25 april 1940. Door de generaal-majoor, commandant van het IIIde legerkorps A.A. van Nijnatten. Afmeting: 48x65 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Militair gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Algemene bekendmaking nr: 3 van de commandant van het derde legerkorps. Verordening betreft een verbod op het houden van openbare vergaderingen, openbare bijeenkomsten en optochten in gebouwen en besloten plaatsen. Tenzij hiervoor een vergunning is verleend. Gegeven op het stafkwartier van het IIIde Legerkorps op 25 april 1940. Door de generaal-majoor, commandant van het IIIde legerkorps A.A. van Nijnatten. Afmeting: 48x65 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_056"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf25-04-1940
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Militair gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Algemene bekendmaking nr: 3 van de commandant van het derde legerkorps. Verordening betreft een verbod op het houden van openbare vergaderingen, openbare bijeenkomsten en optochten in gebouwen en besloten plaatsen. Tenzij hiervoor een vergunning is verleend. Gegeven op het stafkwartier van het IIIde Legerkorps op 25 april 1940. Door de generaal-majoor, commandant van het IIIde legerkorps A.A. van Nijnatten. Afmeting: 48x65 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2.
Datum

1726_056 - Affiche Tweede Wereldoorlog.

Militair gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag.

Algemene bekendmaking nr: 3 van de commandant van het derde legerkorps. 

Verordening betreft een verbod op het houden van openbare vergaderingen, openbare bijeenkomsten en optochten in gebouwen en besloten plaatsen. Tenzij hiervoor een vergunning is verleend.

Gegeven op het stafkwartier van het IIIde Legerkorps op 25 april 1940. Door de generaal-majoor, commandant van het IIIde legerkorps A.A. van Nijnatten. 

Afmeting: 48x65 cm, Drukker onbekend.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag