039022 - Volt. Zuid. Productie of fabricage van onderdelen in afd. metaalwaren. Ca. 1950. Deze enorme Schüler excenterpers werd gebruikt voor het stansen van zware producten en of het extruderen (spuitgieten) van aluminium. De enormiteit valt goed op als men de pers vergelijkt met de man die linksachter zit of rechts het stoeltje met daar op een normaalbak. Locatie gebouw M zuidzijde. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Productie of fabricage van onderdelen in afd. metaalwaren. Ca. 1950. Deze enorme Schüler excenterpers werd gebruikt voor het stansen van zware producten en of het extruderen (spuitgieten) van aluminium. De enormiteit valt goed op als men de pers vergelijkt met de man die linksachter zit of rechts het stoeltje met daar op een normaalbak. Locatie gebouw M zuidzijde.

Fotonummer["039022"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Productie of fabricage van onderdelen in afd. metaalwaren. Ca. 1950. Deze enorme Schüler excenterpers werd gebruikt voor het stansen van zware producten en of het extruderen (spuitgieten) van aluminium. De enormiteit valt goed op als men de pers vergelijkt met de man die linksachter zit of rechts het stoeltje met daar op een normaalbak. Locatie gebouw M zuidzijde.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo blz.40.
Datum["1950"]

039022 - Volt. Zuid. Productie of fabricage  van onderdelen in afd. metaalwaren. Ca. 1950. Deze enorme Schüler excenterpers werd gebruikt voor het stansen van zware producten en of het extruderen (spuitgieten) van aluminium. De enormiteit valt goed op als men de pers vergelijkt met de man die linksachter zit of rechts het stoeltje met daar op een normaalbak.
Locatie gebouw M zuidzijde.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag