039140 - Volt. Zuid. Algemeen, Groepsfoto. "Uitgaan" van de Volt bij de poort aan de Voltstraat in 1959. Afgezien van de ploegenwerkers werd de gehele fabricage voor anderhalf uur stopgezet.Rechtsboven op de foto zijn de eerste auto's te zien. De opmars van de auto is begonnen, toen nog bij het "hogere" personeel. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Algemeen, Groepsfoto. "Uitgaan" van de Volt bij de poort aan de Voltstraat in 1959. Afgezien van de ploegenwerkers werd de gehele fabricage voor anderhalf uur stopgezet.Rechtsboven op de foto zijn de eerste auto's te zien. De opmars van de auto is begonnen, toen nog bij het "hogere" personeel.

Fotonummer["039140"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1959
FotograafFotograaf gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Algemeen, Groepsfoto. "Uitgaan" van de Volt bij de poort aan de Voltstraat in 1959. Afgezien van de ploegenwerkers werd de gehele fabricage voor anderhalf uur stopgezet.Rechtsboven op de foto zijn de eerste auto's te zien. De opmars van de auto is begonnen, toen nog bij het "hogere" personeel.
Annotatieweerzien
Datum

039140 - Volt. Zuid. Algemeen, Groepsfoto. "Uitgaan" van de Volt bij de poort aan de Voltstraat in 1959. Afgezien van de ploegenwerkers werd de gehele fabricage voor anderhalf uur stopgezet.Rechtsboven op de foto  zijn de eerste auto's te zien. De opmars van de auto is begonnen, toen nog bij het "hogere" personeel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag