081208 - Foto ter gelegenheid van de officiële ingebruikstelling van het gasbedrijf van de gemeente Gilze en Rijen op 3 februari 1931 in het gemeentehuis, Nieuwstraat 22 te Gilze v.l.n.r. 1. Brunclaus, technisch hoofdambtenaar gasfabriek Tilburg 2. ir. Th. van Mierlo, directeur gasfabriek Tilburg 3. W.J. van Dusseldorp, gemeentesecretaris van Tilburg 4. J.J.J. Oudenhoven, wethouder van Tilburg 5. Arnold Verster 6. mr. J.C.A.M. van de Mortel, wethouder van Tilburg 7. Adr. van Liempt 8. mr. dr. F.L.G.Z.M. Vonk de Both, burgemeester van Tilburg 9. Jan Smolders 10. G.J. van Poppel, burgemeester van Gilze en Rijen 11. A.J.M. Hoevenaars, gemeentesecretaris van Gilze en Rijen 12. Frans Botermans 13. Jan Th.M. van der Wildenberg, wethouder van Gilze en Rijen 14. Antoon A. van Hoek 15. Adrianus J. van Bezouw 16. Jan Roksnoer, wethouder Gilze en Rijen 17. Piet Jacobs 18. Jan B. de Vet 19. Antonius van Broekhoven Van Gilze en Rijen waren aanwezig het dagelijks bestuur (burgemeester, wethouders en secretaris) en de raadsleden uit Gilze en voorts leden van het comité Gilze Vooruit. De raadsleden uit Rijen hadden, met de leden van Rijens Belang, de uitnodiging afgezegd (omdat de gasleiding te Rijen nog niet in bedrijf was). - Foto's & Kaarten

Foto ter gelegenheid van de officiële ingebruikstelling van het gasbedrijf van de gemeente Gilze en Rijen op 3 februari 1931 in het gemeentehuis, Nieuwstraat 22 te Gilze v.l.n.r. 1. Brunclaus, technisch hoofdambtenaar gasfabriek Tilburg 2. ir. Th. van Mierlo, directeur gasfabriek Tilburg 3. W.J. van Dusseldorp, gemeentesecretaris van Tilburg 4. J.J.J. Oudenhoven, wethouder van Tilburg 5. Arnold Verster 6. mr. J.C.A.M. van de Mortel, wethouder van Tilburg 7. Adr. van Liempt 8. mr. dr. F.L.G.Z.M. Vonk de Both, burgemeester van Tilburg 9. Jan Smolders 10. G.J. van Poppel, burgemeester van Gilze en Rijen 11. A.J.M. Hoevenaars, gemeentesecretaris van Gilze en Rijen 12. Frans Botermans 13. Jan Th.M. van der Wildenberg, wethouder van Gilze en Rijen 14. Antoon A. van Hoek 15. Adrianus J. van Bezouw 16. Jan Roksnoer, wethouder Gilze en Rijen 17. Piet Jacobs 18. Jan B. de Vet 19. Antonius van Broekhoven Van Gilze en Rijen waren aanwezig het dagelijks bestuur (burgemeester, wethouders en secretaris) en de raadsleden uit Gilze en voorts leden van het comité Gilze Vooruit. De raadsleden uit Rijen hadden, met de leden van Rijens Belang, de uitnodiging afgezegd (omdat de gasleiding te Rijen nog niet in bedrijf was).

Fotonummer["081208"]
PlaatsGilze
Straat["Nieuwstraat"]
Datering vanaf03-02-1931
FotograafPersbureau 't Zuiden
Herkomst2833 Collectie foto's gemeente Gilze en Rijen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFoto ter gelegenheid van de officiële ingebruikstelling van het gasbedrijf van de gemeente Gilze en Rijen op 3 februari 1931 in het gemeentehuis, Nieuwstraat 22 te Gilze v.l.n.r. 1. Brunclaus, technisch hoofdambtenaar gasfabriek Tilburg 2. ir. Th. van Mierlo, directeur gasfabriek Tilburg 3. W.J. van Dusseldorp, gemeentesecretaris van Tilburg 4. J.J.J. Oudenhoven, wethouder van Tilburg 5. Arnold Verster 6. mr. J.C.A.M. van de Mortel, wethouder van Tilburg 7. Adr. van Liempt 8. mr. dr. F.L.G.Z.M. Vonk de Both, burgemeester van Tilburg 9. Jan Smolders 10. G.J. van Poppel, burgemeester van Gilze en Rijen 11. A.J.M. Hoevenaars, gemeentesecretaris van Gilze en Rijen 12. Frans Botermans 13. Jan Th.M. van der Wildenberg, wethouder van Gilze en Rijen 14. Antoon A. van Hoek 15. Adrianus J. van Bezouw 16. Jan Roksnoer, wethouder Gilze en Rijen 17. Piet Jacobs 18. Jan B. de Vet 19. Antonius van Broekhoven Van Gilze en Rijen waren aanwezig het dagelijks bestuur (burgemeester, wethouders en secretaris) en de raadsleden uit Gilze en voorts leden van het comité Gilze Vooruit. De raadsleden uit Rijen hadden, met de leden van Rijens Belang, de uitnodiging afgezegd (omdat de gasleiding te Rijen nog niet in bedrijf was).
Huisnummer22
Datum

081208 - Foto ter gelegenheid van de officiële ingebruikstelling van het gasbedrijf van de gemeente Gilze en Rijen op 3 februari 1931 in het gemeentehuis, Nieuwstraat 22 te Gilze
v.l.n.r.
1. Brunclaus, technisch hoofdambtenaar gasfabriek Tilburg
2. ir. Th. van Mierlo, directeur gasfabriek Tilburg
3. W.J. van Dusseldorp, gemeentesecretaris van Tilburg
4. J.J.J. Oudenhoven, wethouder van Tilburg
5. Arnold Verster
6. mr. J.C.A.M. van de Mortel, wethouder van Tilburg
7. Adr. van Liempt
8. mr. dr. F.L.G.Z.M. Vonk de Both, burgemeester van Tilburg
9. Jan Smolders
10. G.J. van Poppel, burgemeester van Gilze en Rijen
11. A.J.M. Hoevenaars, gemeentesecretaris van Gilze en Rijen
12. Frans Botermans
13. Jan Th.M. van der Wildenberg, wethouder van Gilze en Rijen
14. Antoon A. van Hoek
15. Adrianus J. van Bezouw
16. Jan Roksnoer, wethouder Gilze en Rijen
17. Piet Jacobs
18. Jan B. de Vet
19. Antonius van Broekhoven
Van Gilze en Rijen waren aanwezig het dagelijks bestuur (burgemeester, wethouders en secretaris) en de raadsleden uit Gilze en voorts leden van het comité Gilze Vooruit.
De raadsleden uit Rijen hadden, met de leden van Rijens Belang, de uitnodiging afgezegd (omdat de gasleiding te Rijen nog niet in bedrijf was).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag