081114 - Janus van Bavel, 1962 caféhouder, vanaf 2003 koster van Molenschot. Hier staat de "koster" b.g.v. zijn zilveren huwelijksfeest, met zijn karakteristieke duim-pose als collectant in de St Anna-kerk. Behalve koster en caféhouder was hij ook een enthousiast carnavalvierder en hij zorgde ervoor dat de inwoners van Molenschot De Papslokkers werden genoemd in die periode. - Foto's & Kaarten

Janus van Bavel, 1962 caféhouder, vanaf 2003 koster van Molenschot. Hier staat de "koster" b.g.v. zijn zilveren huwelijksfeest, met zijn karakteristieke duim-pose als collectant in de St Anna-kerk. Behalve koster en caféhouder was hij ook een enthousiast carnavalvierder en hij zorgde ervoor dat de inwoners van Molenschot De Papslokkers werden genoemd in die periode.

Fotonummer["081114"]
PlaatsMolenschot
Straat["Kapelstraat"]
Datering vanaf03-08-1976
FotograafBN de Stem, Johan van Gurp
Herkomst2833 Collectie foto's gemeente Gilze en Rijen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingJanus van Bavel, 1962 caféhouder, vanaf 2003 koster van Molenschot. Hier staat de "koster" b.g.v. zijn zilveren huwelijksfeest, met zijn karakteristieke duim-pose als collectant in de St Anna-kerk. Behalve koster en caféhouder was hij ook een enthousiast carnavalvierder en hij zorgde ervoor dat de inwoners van Molenschot De Papslokkers werden genoemd in die periode.
Huisnummer1
Datum

081114 - Janus van Bavel, 1962 caféhouder, vanaf 2003 koster van Molenschot. Hier staat de "koster" b.g.v. zijn zilveren huwelijksfeest, met zijn
karakteristieke duim-pose als collectant in de St Anna-kerk. Behalve koster en caféhouder was hij ook een enthousiast carnavalvierder en hij zorgde ervoor dat de inwoners van Molenschot De Papslokkers werden genoemd in die periode.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag