044380 - Gokverslaving. Een voorlichtingsmiddag over gokproblematiek in zalencentrum Pas Buiten aan de Bredaseweg bracht 200 ondernemers op de been. De middag werd georganiseerd door de gemeente Tilburg, de VAN (Speelautomaten Branche-organisatie), Jac van Ham Exploitatie b.v. en Horeca Nederland afdeling Tilburg. Het doel van de bijeenkomst was het voorlichten van de horeca-ondernemers over de afspraken die waren gemaakt ter voorkoming en bestrijding van gokproblemen. Een van de sprekers was burgemeester Brockx (vooraan links). Vooraan in het midden met de hand onder zijn kin Max Zoontjes. - Foto's & Kaarten

Gokverslaving. Een voorlichtingsmiddag over gokproblematiek in zalencentrum Pas Buiten aan de Bredaseweg bracht 200 ondernemers op de been. De middag werd georganiseerd door de gemeente Tilburg, de VAN (Speelautomaten Branche-organisatie), Jac van Ham Exploitatie b.v. en Horeca Nederland afdeling Tilburg. Het doel van de bijeenkomst was het voorlichten van de horeca-ondernemers over de afspraken die waren gemaakt ter voorkoming en bestrijding van gokproblemen. Een van de sprekers was burgemeester Brockx (vooraan links). Vooraan in het midden met de hand onder zijn kin Max Zoontjes.

Fotonummer["044380"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf09-11-1993
FotograafMultivision, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGokverslaving. Een voorlichtingsmiddag over gokproblematiek in zalencentrum Pas Buiten aan de Bredaseweg bracht 200 ondernemers op de been. De middag werd georganiseerd door de gemeente Tilburg, de VAN (Speelautomaten Branche-organisatie), Jac van Ham Exploitatie b.v. en Horeca Nederland afdeling Tilburg. Het doel van de bijeenkomst was het voorlichten van de horeca-ondernemers over de afspraken die waren gemaakt ter voorkoming en bestrijding van gokproblemen. Een van de sprekers was burgemeester Brockx (vooraan links). Vooraan in het midden met de hand onder zijn kin Max Zoontjes.
AnnotatieDe Tilburgse Koerier, 18 november 1993.
Datum

044380 - Gokverslaving. Een voorlichtingsmiddag over gokproblematiek in zalencentrum Pas Buiten aan de Bredaseweg bracht 200 ondernemers op de been. De middag werd georganiseerd door de gemeente Tilburg, de VAN (Speelautomaten Branche-organisatie), Jac van Ham Exploitatie b.v. en Horeca Nederland afdeling Tilburg. Het doel van de bijeenkomst was het voorlichten van de horeca-ondernemers over de afspraken die waren gemaakt ter voorkoming en bestrijding van gokproblemen. Een van de sprekers was burgemeester Brockx (vooraan links).  Vooraan in het midden met de hand onder zijn kin Max Zoontjes.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag