039162 - Volt, Algemeen,Overzichtsfoto. Maquette van het Voltterrein te zuid, gemaakt in 1959 t.b.v. de tentoonstelling "Hart van Brabant". Foto gezien vanuit hoek Broekhovenseweg / Voltstraat. Hal Z en hoofdkantoor AM zijn reeds in de maquette verwerkt, terwijl toen pas met die bouw een aanvang werd gemaakt. - Foto's & Kaarten

Volt, Algemeen,Overzichtsfoto. Maquette van het Voltterrein te zuid, gemaakt in 1959 t.b.v. de tentoonstelling "Hart van Brabant". Foto gezien vanuit hoek Broekhovenseweg / Voltstraat. Hal Z en hoofdkantoor AM zijn reeds in de maquette verwerkt, terwijl toen pas met die bouw een aanvang werd gemaakt.

Fotonummer["039162"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf01-08-1959
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Algemeen,Overzichtsfoto. Maquette van het Voltterrein te zuid, gemaakt in 1959 t.b.v. de tentoonstelling "Hart van Brabant". Foto gezien vanuit hoek Broekhovenseweg / Voltstraat. Hal Z en hoofdkantoor AM zijn reeds in de maquette verwerkt, terwijl toen pas met die bouw een aanvang werd gemaakt.
Datum

039162 - Volt, Algemeen,Overzichtsfoto. Maquette van het Voltterrein te zuid, gemaakt in 1959 t.b.v. de tentoonstelling "Hart van Brabant". Foto gezien vanuit hoek Broekhovenseweg / Voltstraat.
Hal Z en hoofdkantoor AM zijn reeds in de maquette verwerkt, terwijl toen pas met die bouw een aanvang werd gemaakt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag