039162 - Volt, Algemeen,Overzichtsfoto. Maquette van het Voltterrein te zuid, gemaakt in 1959 t.b.v. de tentoonstelling "Hart van Brabant". Foto gezien vanuit hoek Broekhovenseweg / Voltstraat. Hal Z en hoofdkantoor AM zijn reeds in de maquette verwerkt, terwijl toen pas met die bouw een aanvang werd gemaakt. - Foto's & Kaarten

Volt, Algemeen,Overzichtsfoto. Maquette van het Voltterrein te zuid, gemaakt in 1959 t.b.v. de tentoonstelling "Hart van Brabant". Foto gezien vanuit hoek Broekhovenseweg / Voltstraat. Hal Z en hoofdkantoor AM zijn reeds in de maquette verwerkt, terwijl toen pas met die bouw een aanvang werd gemaakt.

Fotonummer["039162"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf01-08-1959
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Algemeen,Overzichtsfoto. Maquette van het Voltterrein te zuid, gemaakt in 1959 t.b.v. de tentoonstelling "Hart van Brabant". Foto gezien vanuit hoek Broekhovenseweg / Voltstraat. Hal Z en hoofdkantoor AM zijn reeds in de maquette verwerkt, terwijl toen pas met die bouw een aanvang werd gemaakt.
Datum

039162 - Volt, Algemeen,Overzichtsfoto. Maquette van het Voltterrein te zuid, gemaakt in 1959 t.b.v. de tentoonstelling "Hart van Brabant". Foto gezien vanuit hoek Broekhovenseweg / Voltstraat.
Hal Z en hoofdkantoor AM zijn reeds in de maquette verwerkt, terwijl toen pas met die bouw een aanvang werd gemaakt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag