050928 - 19e diës Natalis St. Olof. Studentenvereniging Tilburgs Studenten Corps "St. Olof" Het Tilburgs Studenten Corps St. Olof is de oudste studenten gezelligheidsvereniging van zuidelijk Nederland en telt meer dan 550 leden. Sinds het ontstaan van deze vereniging in 1927 staat de ontwikkeling op maatschappelijk, academisch en cultureel gebied centraal. De vereniging wordt bestuurd door de Senaat. - Foto's & Kaarten

19e diës Natalis St. Olof. Studentenvereniging Tilburgs Studenten Corps "St. Olof" Het Tilburgs Studenten Corps St. Olof is de oudste studenten gezelligheidsvereniging van zuidelijk Nederland en telt meer dan 550 leden. Sinds het ontstaan van deze vereniging in 1927 staat de ontwikkeling op maatschappelijk, academisch en cultureel gebied centraal. De vereniging wordt bestuurd door de Senaat.

Fotonummer["050928"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
Datering vanaf06-02-1947
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
Omschrijving19e diës Natalis St. Olof. Studentenvereniging Tilburgs Studenten Corps "St. Olof" Het Tilburgs Studenten Corps St. Olof is de oudste studenten gezelligheidsvereniging van zuidelijk Nederland en telt meer dan 550 leden. Sinds het ontstaan van deze vereniging in 1927 staat de ontwikkeling op maatschappelijk, academisch en cultureel gebied centraal. De vereniging wordt bestuurd door de Senaat.
Datum

050928 - 19e diës Natalis St. Olof. 
Studentenvereniging Tilburgs Studenten Corps "St. Olof" 
Het Tilburgs Studenten Corps St. Olof is de oudste studenten gezelligheidsvereniging van zuidelijk Nederland en telt meer dan 550 leden. Sinds het ontstaan van deze vereniging in 1927 staat de ontwikkeling op maatschappelijk, academisch en cultureel gebied centraal. De vereniging wordt bestuurd door de Senaat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag