601965 - Koek en banketfabriek A. Huijbregts-Ooms (A.H.O.) aan de Emmastraat 35. Het bedrijf werd begonnen aan de Parkstraat. In 1960 vierde de firma een drievoudig jubileum: de naar Goirle verplaatste fabriek aan de Nieuwkerksedijk werd op 20 mei 1960 officiëel geopend, de firma vierde haar 75-jarig bestaan en directeur N.Th.A. Claassen vierde zijn 50-jarig jubileum als directeur. Inmiddels waren ook de zonen Ad, Gerard, Anton en Stan tot de directie toegetreden. Op de gevel reclame van snoep- en chocoladefabriek "Kwatta" uit Breda. - Foto's & Kaarten

Koek en banketfabriek A. Huijbregts-Ooms (A.H.O.) aan de Emmastraat 35. Het bedrijf werd begonnen aan de Parkstraat. In 1960 vierde de firma een drievoudig jubileum: de naar Goirle verplaatste fabriek aan de Nieuwkerksedijk werd op 20 mei 1960 officiëel geopend, de firma vierde haar 75-jarig bestaan en directeur N.Th.A. Claassen vierde zijn 50-jarig jubileum als directeur. Inmiddels waren ook de zonen Ad, Gerard, Anton en Stan tot de directie toegetreden. Op de gevel reclame van snoep- en chocoladefabriek "Kwatta" uit Breda.

Fotonummer["601965"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1950
FotograafSchoot, O. van der, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKoek en banketfabriek A. Huijbregts-Ooms (A.H.O.) aan de Emmastraat 35. Het bedrijf werd begonnen aan de Parkstraat. In 1960 vierde de firma een drievoudig jubileum: de naar Goirle verplaatste fabriek aan de Nieuwkerksedijk werd op 20 mei 1960 officiëel geopend, de firma vierde haar 75-jarig bestaan en directeur N.Th.A. Claassen vierde zijn 50-jarig jubileum als directeur. Inmiddels waren ook de zonen Ad, Gerard, Anton en Stan tot de directie toegetreden. Op de gevel reclame van snoep- en chocoladefabriek "Kwatta" uit Breda.
AnnotatieNTC 18.5.1960.
Datum

601965 - Koek en banketfabriek A. Huijbregts-Ooms (A.H.O.) aan de Emmastraat 35. Het bedrijf werd begonnen aan de Parkstraat. In 1960 vierde de firma een drievoudig jubileum: de naar Goirle verplaatste fabriek aan de Nieuwkerksedijk werd op 20 mei 1960 officiëel geopend, de firma vierde haar 75-jarig bestaan en directeur N.Th.A. Claassen vierde zijn 50-jarig jubileum als directeur. Inmiddels waren ook de zonen Ad, Gerard, Anton en Stan tot de directie toegetreden. Op de gevel reclame van snoep- en chocoladefabriek "Kwatta" uit Breda.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag