039619 - Deel van het interieur van distileerderij A. Croon & co., later bekend onder de naam Hamer van Belle & Croon & co. Anno 1833. De naam werd afgekort tot Hamer van Belle, de firma genoot grote bekendheid rond de eeuwwisseling (1900) vanwege zijn oud-Hollandse Likeuren van topklasse en ver over de landsgrenzen bekend. De totale inrichting is ondergebracht in het Nationaal Likeurmuseum 'Isidorus Jonkers' . - Foto's & Kaarten

Deel van het interieur van distileerderij A. Croon & co., later bekend onder de naam Hamer van Belle & Croon & co. Anno 1833. De naam werd afgekort tot Hamer van Belle, de firma genoot grote bekendheid rond de eeuwwisseling (1900) vanwege zijn oud-Hollandse Likeuren van topklasse en ver over de landsgrenzen bekend. De totale inrichting is ondergebracht in het Nationaal Likeurmuseum 'Isidorus Jonkers' .

Fotonummer["039619"]
PlaatsTilburg
Straat["Sint Sebastiaanstraat"]
Datering vanaf1833
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDeel van het interieur van distileerderij A. Croon & co., later bekend onder de naam Hamer van Belle & Croon & co. Anno 1833. De naam werd afgekort tot Hamer van Belle, de firma genoot grote bekendheid rond de eeuwwisseling (1900) vanwege zijn oud-Hollandse Likeuren van topklasse en ver over de landsgrenzen bekend. De totale inrichting is ondergebracht in het Nationaal Likeurmuseum 'Isidorus Jonkers' .
Datum

039619 - Deel van het interieur van distileerderij A. Croon & co., later bekend onder de naam Hamer van Belle & Croon & co. Anno 1833. De naam werd afgekort tot Hamer van Belle, de firma genoot grote bekendheid rond de eeuwwisseling (1900) vanwege zijn oud-Hollandse Likeuren van topklasse en ver over de landsgrenzen bekend. De totale inrichting is ondergebracht in het Nationaal Likeurmuseum 'Isidorus Jonkers' .
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag