038639 - Volt. Zuid. Gebouwen. ± 1960. Een kijkje vanaf het oude hoofdkantoor gebouw J op de dienstwoning van "hoofdportier" of hoofd bewaking Schoppert aan de Voltstraat.Bijde woningen waren eigendom van Volt. Dhr. Resler van de timmerwinkel is waarschijnlijk met een reparatie bezig. De linkse woning was in gebruik door de personeels-winkel. De achtertuin hiervan is in gebruik genomen door de buurman de Hr. Schoppert. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Gebouwen. ± 1960. Een kijkje vanaf het oude hoofdkantoor gebouw J op de dienstwoning van "hoofdportier" of hoofd bewaking Schoppert aan de Voltstraat.Bijde woningen waren eigendom van Volt. Dhr. Resler van de timmerwinkel is waarschijnlijk met een reparatie bezig. De linkse woning was in gebruik door de personeels-winkel. De achtertuin hiervan is in gebruik genomen door de buurman de Hr. Schoppert.

Fotonummer["038639"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1960
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Gebouwen. ± 1960. Een kijkje vanaf het oude hoofdkantoor gebouw J op de dienstwoning van "hoofdportier" of hoofd bewaking Schoppert aan de Voltstraat.Bijde woningen waren eigendom van Volt. Dhr. Resler van de timmerwinkel is waarschijnlijk met een reparatie bezig. De linkse woning was in gebruik door de personeels-winkel. De achtertuin hiervan is in gebruik genomen door de buurman de Hr. Schoppert.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo. bldz.40.
Datum

038639 - Volt. Zuid. Gebouwen. ± 1960. Een kijkje vanaf het oude hoofdkantoor gebouw J op de dienstwoning van "hoofdportier" of hoofd bewaking Schoppert aan de Voltstraat.Bijde woningen waren eigendom van Volt. Dhr. Resler van de timmerwinkel is waarschijnlijk met een reparatie bezig.
De linkse woning was in gebruik door de personeels-winkel. De achtertuin hiervan is in gebruik genomen door de buurman de Hr. Schoppert.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag