047317 - Installatie van burgemeester mr. G.L. Elsen. De nieuwe burgemeester en zijn moeder (met hoed achter de jongen op de voorgrond) worden afgehaald aan de grens van Goirle met Tilburg. Op de foto de raadsleden: Eijsermans, Cillissen, van Gils en Bruers. Op de achtergrond café "De Barrière", het voormalige tolhuis op de grens van Tilburg en Goirle. - Foto's & Kaarten

Installatie van burgemeester mr. G.L. Elsen. De nieuwe burgemeester en zijn moeder (met hoed achter de jongen op de voorgrond) worden afgehaald aan de grens van Goirle met Tilburg. Op de foto de raadsleden: Eijsermans, Cillissen, van Gils en Bruers. Op de achtergrond café "De Barrière", het voormalige tolhuis op de grens van Tilburg en Goirle.

Fotonummer["047317"]
PlaatsGoirle
Straat["Tilburgseweg"]
Datering vanaf1953
FotograafSchmidlin, Tilburg
HerkomstCollectie gem. Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingInstallatie van burgemeester mr. G.L. Elsen. De nieuwe burgemeester en zijn moeder (met hoed achter de jongen op de voorgrond) worden afgehaald aan de grens van Goirle met Tilburg. Op de foto de raadsleden: Eijsermans, Cillissen, van Gils en Bruers. Op de achtergrond café "De Barrière", het voormalige tolhuis op de grens van Tilburg en Goirle.
Datum

047317 - Installatie van burgemeester mr. G.L. Elsen. De nieuwe burgemeester en zijn moeder (met hoed achter de jongen op de voorgrond) worden afgehaald aan de grens van Goirle met Tilburg. Op de foto de raadsleden: Eijsermans, Cillissen, van Gils en Bruers. Op de achtergrond café "De Barrière", het voormalige tolhuis op de grens van Tilburg en Goirle.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag