054680 - De oudste foto van het gilde St. Sebastiaan werd genomen voor het Adrianusgesticht aan de Koestraat. Voor de kar met bruidjes een herder en een herderinnetje. In het midden op de voorgrond gildekoning Jan van Eijndhoven. De "huldebewijzen der gilde" zijn bestemd voor pastoor Jurgens, die dat jaar 25 jaar priester was. - Foto's & Kaarten

De oudste foto van het gilde St. Sebastiaan werd genomen voor het Adrianusgesticht aan de Koestraat. Voor de kar met bruidjes een herder en een herderinnetje. In het midden op de voorgrond gildekoning Jan van Eijndhoven. De "huldebewijzen der gilde" zijn bestemd voor pastoor Jurgens, die dat jaar 25 jaar priester was.

Fotonummer["054680"]
PlaatsHilvarenbeek
Straat["Koestraat"]
Datering vanaf1903
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe oudste foto van het gilde St. Sebastiaan werd genomen voor het Adrianusgesticht aan de Koestraat. Voor de kar met bruidjes een herder en een herderinnetje. In het midden op de voorgrond gildekoning Jan van Eijndhoven. De "huldebewijzen der gilde" zijn bestemd voor pastoor Jurgens, die dat jaar 25 jaar priester was.
AnnotatieHilvarenbeek en zijn kerkdorpen, p. 171.
Datum

054680 - De oudste foto van het gilde St. Sebastiaan werd genomen voor het Adrianusgesticht aan de Koestraat. Voor de kar met bruidjes een herder en een herderinnetje. In het midden op de voorgrond gildekoning Jan van Eijndhoven. De "huldebewijzen der gilde" zijn bestemd voor pastoor Jurgens, die dat jaar 25 jaar priester was.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag