008958 - Eucharistisch Congres in Tilburg 1929, in de tuin van het Moederhuis van Liefde Oude Dijk. (v.d. Mortel fungeert als locoburgemeester) foto juist voor acolieten wethouder Van Rijen, loco burgemeester Jan van de Mortel, wethouder Oudenhoven, daarvoor prof. Weve. mgr. Goossens, prof Gimbrére. - Foto's & Kaarten

Eucharistisch Congres in Tilburg 1929, in de tuin van het Moederhuis van Liefde Oude Dijk. (v.d. Mortel fungeert als locoburgemeester) foto juist voor acolieten wethouder Van Rijen, loco burgemeester Jan van de Mortel, wethouder Oudenhoven, daarvoor prof. Weve. mgr. Goossens, prof Gimbrére.

Fotonummer["008958"]
PlaatsTilburg
Straat["Oude Dijk"]
Datering vanaf1929
HerkomstBureau statistiek en voorlichting
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingEucharistisch Congres in Tilburg 1929, in de tuin van het Moederhuis van Liefde Oude Dijk. (v.d. Mortel fungeert als locoburgemeester) foto juist voor acolieten wethouder Van Rijen, loco burgemeester Jan van de Mortel, wethouder Oudenhoven, daarvoor prof. Weve. mgr. Goossens, prof Gimbrére.
AnnotatieTilburgse Courant 17 juni t/m 1 juli 1929,
Huisnummer1
Datum

008958 - Eucharistisch Congres in Tilburg 1929, in de tuin van het Moederhuis van Liefde Oude Dijk. (v.d. Mortel fungeert als locoburgemeester) foto juist voor acolieten wethouder Van Rijen, loco burgemeester Jan van de Mortel, wethouder Oudenhoven, daarvoor prof. Weve. mgr. Goossens, prof Gimbrére.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag