002654 - Bosscheweg met villa Tivoli. In 1964 werd de villa afgebroken ten behoeve van de doortrekking van de Spoorlaan. Op de strook grond die overbleef werd een gebouw geplaatst van 'J. Smarius Import N.V.' Vanaf hier kreeg de Bosscheweg toen de naam Tivolistraat. Het adres van Smarius werd Tivolistraat 1. - Foto's & Kaarten

Bosscheweg met villa Tivoli. In 1964 werd de villa afgebroken ten behoeve van de doortrekking van de Spoorlaan. Op de strook grond die overbleef werd een gebouw geplaatst van 'J. Smarius Import N.V.' Vanaf hier kreeg de Bosscheweg toen de naam Tivolistraat. Het adres van Smarius werd Tivolistraat 1.

Fotonummer["002654"]
PlaatsTilburg
Straat["Tivolistraat, voorheen Bosscheweg"]
WijkTivoli
Datering vanaf1914
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingBosscheweg met villa Tivoli. In 1964 werd de villa afgebroken ten behoeve van de doortrekking van de Spoorlaan. Op de strook grond die overbleef werd een gebouw geplaatst van 'J. Smarius Import N.V.' Vanaf hier kreeg de Bosscheweg toen de naam Tivolistraat. Het adres van Smarius werd Tivolistraat 1.
Huisnummer339 EN 341
Datum

002654 - Bosscheweg met villa Tivoli. In 1964 werd de villa afgebroken ten behoeve van de doortrekking van de Spoorlaan. Op de strook grond die overbleef werd een gebouw geplaatst van 'J. Smarius Import N.V.' Vanaf hier kreeg de Bosscheweg toen de naam Tivolistraat. Het adres van Smarius werd Tivolistraat 1.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag