651501 - VOLT, Tilburg. Hoewel Volt al 5 jaar weg was in zuid heeft men, waarschijnlijk voor het contrast, de nieuwe brandweerwagen uit 1984 gefotografeerd voor de oude kazerne gebouw N te zuid. Links de tuin van voormalig klooster Avé Maria. rechts een van de O hallen. - Foto's & Kaarten

VOLT, Tilburg. Hoewel Volt al 5 jaar weg was in zuid heeft men, waarschijnlijk voor het contrast, de nieuwe brandweerwagen uit 1984 gefotografeerd voor de oude kazerne gebouw N te zuid. Links de tuin van voormalig klooster Avé Maria. rechts een van de O hallen.

Fotonummer["651501"]
PlaatsTilburg
Straat["Groenstraat"]
FotograafHans Hulshof, Volt
HerkomstVOLT-archief
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVOLT, Tilburg. Hoewel Volt al 5 jaar weg was in zuid heeft men, waarschijnlijk voor het contrast, de nieuwe brandweerwagen uit 1984 gefotografeerd voor de oude kazerne gebouw N te zuid. Links de tuin van voormalig klooster Avé Maria. rechts een van de O hallen.
AnnotatieVan gloeilamp tot hoogspanningstrafo blz. 40.
Huisnummer139
Datum["11-1985"]

651501 - VOLT, Tilburg. Hoewel Volt al  5 jaar weg was in zuid heeft men, waarschijnlijk voor het contrast, de nieuwe brandweerwagen uit 1984 gefotografeerd voor de oude kazerne gebouw N te zuid.
Links de tuin van voormalig klooster Avé Maria. rechts een van de O hallen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag