002366 - De vrijdagse markt rond de kerk van het Heike. Op de voorgrond verkoopsters van aardewerk, meestal afkomstig uit de fabrieken van Petrus Regout te Maastricht. Achter de kerk de kruidenierswinkel van J.C.J. Bronsgeest, rechts daarvan het café-bodehuis van A.G. Schuurmans, afgebroken in 1964. - Foto's & Kaarten

De vrijdagse markt rond de kerk van het Heike. Op de voorgrond verkoopsters van aardewerk, meestal afkomstig uit de fabrieken van Petrus Regout te Maastricht. Achter de kerk de kruidenierswinkel van J.C.J. Bronsgeest, rechts daarvan het café-bodehuis van A.G. Schuurmans, afgebroken in 1964.

Fotonummer["002366"]
PlaatsTilburg
Straat["Stadhuisplein"]
Datering vanaf1910
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingDe vrijdagse markt rond de kerk van het Heike. Op de voorgrond verkoopsters van aardewerk, meestal afkomstig uit de fabrieken van Petrus Regout te Maastricht. Achter de kerk de kruidenierswinkel van J.C.J. Bronsgeest, rechts daarvan het café-bodehuis van A.G. Schuurmans, afgebroken in 1964.
AnnotatieAch lieve tijd, 16, p. 371. Tilburgers in beeld p. 68.
Datum

002366 - De vrijdagse markt rond de kerk van het Heike. Op de voorgrond verkoopsters van aardewerk, meestal afkomstig uit de fabrieken van Petrus Regout te Maastricht. Achter de kerk de kruidenierswinkel van J.C.J. Bronsgeest, rechts daarvan het café-bodehuis van A.G. Schuurmans, afgebroken in 1964.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag