076718 - Heropening "Bad Oisterwijk". v.r.n.l. Dokter Desain. Hr. van de Heyden. C.van de Wiel. Hr. van de Velden. Hr. C. Mols. Hr. J.de Kort. Obekend. C. Verhoeven. Burgemeester Verwiel. Secretaris de Valk.Onbekend. Onbekend.Hr. Zweerts? Onbekend. C. Horvers. Hr. Horvers Onbekenden. Het Staalbergven werd al vroeg gebruikt als zwembad. In 1914 werd het nog omschreven als "een tent met zeven badkamertjes". Omstreeks 1930 was het aantal kleedhokjes uitgebreid en was er een steiger van enkele meters. Nu is het Staalbergven een modern natuurbad. - Foto's & Kaarten

Heropening "Bad Oisterwijk". v.r.n.l. Dokter Desain. Hr. van de Heyden. C.van de Wiel. Hr. van de Velden. Hr. C. Mols. Hr. J.de Kort. Obekend. C. Verhoeven. Burgemeester Verwiel. Secretaris de Valk.Onbekend. Onbekend.Hr. Zweerts? Onbekend. C. Horvers. Hr. Horvers Onbekenden. Het Staalbergven werd al vroeg gebruikt als zwembad. In 1914 werd het nog omschreven als "een tent met zeven badkamertjes". Omstreeks 1930 was het aantal kleedhokjes uitgebreid en was er een steiger van enkele meters. Nu is het Staalbergven een modern natuurbad.

Fotonummer["076718"]
PlaatsOisterwijk
Straat["Vennelaan"]
Herkomst863, collectie gemeente Oisterwijk.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHeropening "Bad Oisterwijk". v.r.n.l. Dokter Desain. Hr. van de Heyden. C.van de Wiel. Hr. van de Velden. Hr. C. Mols. Hr. J.de Kort. Obekend. C. Verhoeven. Burgemeester Verwiel. Secretaris de Valk.Onbekend. Onbekend.Hr. Zweerts? Onbekend. C. Horvers. Hr. Horvers Onbekenden. Het Staalbergven werd al vroeg gebruikt als zwembad. In 1914 werd het nog omschreven als "een tent met zeven badkamertjes". Omstreeks 1930 was het aantal kleedhokjes uitgebreid en was er een steiger van enkele meters. Nu is het Staalbergven een modern natuurbad.
Annotatie"Oisterwijk in oude ansichten" door P.J.M. Wuisman.
Datum["1933"]

076718 - Heropening "Bad Oisterwijk".
v.r.n.l. Dokter Desain. Hr. van de Heyden. C.van de Wiel. Hr. van de Velden. Hr. C. Mols. Hr. J.de Kort. Obekend. C. Verhoeven. Burgemeester Verwiel. Secretaris de Valk.Onbekend. Onbekend.Hr. Zweerts? Onbekend. C. Horvers. Hr. Horvers Onbekenden.
Het Staalbergven werd al vroeg gebruikt als zwembad. In 1914 werd het nog omschreven als "een tent met zeven badkamertjes".
Omstreeks 1930 was het aantal kleedhokjes uitgebreid en was er een steiger van enkele meters.
Nu is het Staalbergven een modern natuurbad.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag